frischeis_logo


Parket hrast

Parket je tradicionalno znan po doprinosu v vsakem domu. Izdelan je iz pravega lesa, ima naravni pridih in nas navdušuje že več kot sto let. Še vedno je najbolj iskan in željen kot talna obloga. Ne izgublja na vrednosti in tudi ne zaradi modnih trendov drugih talnih oblog. Primeren je tako za stanovanjske, kot druge objekte. Najdemo ga v vseh bivalnih prostorih. Uspešno nadomešča keramiko tudi v kopalnicah. V javnih prostorih ga najdemo v barih, hotelih in restavracijah. Zaradi svoje odpornosti, tudi pri večjih obremenitvah, so jih arhitekti pričeli vključevati v javne prostore. Če jih pravilno vzdržujemo in položimo, lahko svojo funkcionalnost zadržijo več let. V domove parket hrast prinese toplino, pristnost in domačnost. Če imamo toplovodno talno gretje, je še ena dobra novica. Na trgu obstajajo posebni parketi, namenjeni talnemu gretju.

Razlika med klasičnim in gotovim parketom. Klasični parket zahteva dolgotrajni postopek polaganja. Sem spada brušenje, lakiranje in še sušenje. Vzdrži več generacij, lahko jih obnavljamo, kjer jim povrnemo prvotni videz. Lepijo se na podlago in lahko oblikujemo različne vzorce. V zadnjem obdobju so se uveljavili gotovi parketi. Polaganje in vzdrževanje je bolj enostavno od klasičnega parketa. Res so nekoliko dražji od klasičnega. Polaganje je zelo enostavno. Način plavajočega polaganja, suho montažni klik sistem spajanja desk. Različne dimenzije omogočajo prilagoditev, ki nam ustreza glede na ravnine tal v prostoru. Vzorci so različni, kar omogoča polaganje v obliki ribje kosti ali črke v. Tudi pravokotni vzorci so zanimivi, skratka izbire je veliko.

Nakup parket hrast in njegovo polaganje, naj bo dobro premišljen korak. Ker je v igri velika investicija in bo talna obloga dolgo krasila naš dom, zahteva pravilno odločitev. Dobro je potrebno preučiti ponudbo na trgu. Kvaliteta naj ima prednost pred ceno. Gotovi parket hrast, bo imel višjo ceno od klasičnega parketa hrast. Je pa vseeno dobro, da se pred odločitvijo posvetujemo s prodajnim osebjem podjetja J.u.A. FRISCHEIS d.o.o. Znali nam bodo pravilno svetovati in sprejeti pravilno odločitev. Poskrbeli bodo tudi za izvedbo polaganja, če se bomo z njimi dogovorili o tej možnosti. V kolikor bomo izbrali parket hrast krtačen oljen, bo njegova cena res še višja. Ampak s tem izborom bomo dobili najboljšo možno rešitev in najvišjo kvaliteto. Lahko bomo rekli, da imamo prestižni parket med parketi.

Prodajno osebje, naj nas pouči glede vzdrževanja parket hrast, po končani namestitvi. Upoštevajmo tudi njihovo priporočilo glede čistil, ki jih bomo uporabili za čiščenje. Za dokončanje bomo potrebovali tudi zaključne letve. Te naj bodo v primerni barvni kombinaciji, da bo celotni izgled res imel smisel. Zaključne letve namestimo povsod tam, kjer stene ne bo zakrival kakšen kos pohištva. Zaključne letve tudi niso potrebne v predelu, kjer bomo imeli nameščeno pohištvo narejeno po meri. To je največkrat postavljeno čisto do stene prostora. Tam bi nas zaključna letev samo ovirala. V kolikor bomo parket hrast uporabili v večjem prostoru, je smiselno uporabiti kakšen vzorec. Z umestitvijo določenega  vzorca, bomo razbili monotonost in prostor bo dodatno pridobil na izgledu. Seveda je izvedba polaganje parketa z vzorcem, bolj zahtevna. Občudovanje obiskovalcev pa bo toliko večje.

Parket hrast


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »