frischeis_logo


Montaža notranjih vrat

Ko enkrat izberete prava vrata, vas potem čaka še strokovna montaža. Vrata je potrebno pravilno vgraditi, da bodo potem dolgo služila svojemu namenu. Vrata so dokaj pomemben del notranje opreme, zato jim je treba nameniti toliko časa, da je vse izvedeno pravilno. Da se nemoteno odpirajo in zaklepajo. Bela notranja vrata  so še vedno nekje vodilna v barvi. Dajejo neko toplino. Pri izbiri in vgradnji je potrebno upoštevati nasvete strokovnjakov. Pred samo vgradnjo je potrebno prostor primerno pripraviti. V prostoru mora biti tudi ravno prava vsebnost vlage. Stene morajo biti prepleskane, zidovi pa morajo biti posušeni. Tudi podi morajo biti poleženi, da bo montaža notranjih vrat nemoteno potekala. Je pa potrebno zaščititi vse stvari, ki so občutljive. Če pogoji niso idealni, ne začnite z montažo, saj to lahko vpliva na kasnejše odpiranje in zapiranje. Po sami vgradnji tudi ni dobro prostorov ogrevati, vsaj nekaj dni. Toplota lahko vrata skrivi. Ko se vzpostavi normalno stanje vlage, se lahko  prostor tudi ogreva. Najbolj pomembno je, ko se izvaja montaža notranjih vrat, da so dobro zatesnjena in da se brezhibno zapirajo.

Pred samo vgradnjo je potrebno vse natančno izmeriti, odprtine morajo dopuščati nemoteno delo. Omet mora biti nanesen enakomerno. Če ni, ga je potrebno izravnati z akrilnim kitom. Tudi tla je treba preveriti, da so ravna. Notranja vrata se praviloma vgrajujejo po končanih ostalih notranjih delih. Dobre nasvete glede montaže, vam lahko nudi salon notranjih vrat Murska Sobota. Tudi tla je treba pred montažno zaščititi. Notranja vrata se lahko odpirajo levo ali desno. Imamo vrata z desnim in levim odpiranjem. Pri desnem odpiranju, so nasadila na desni strani. Odpiramo jih z desno roko. Za vrata, ki se odpirajo levo, so nasadila na levi strani, odpiramo jih z levo roko. Montaža notranjih vrat mora biti izvedena brezhibno.

Pred vgradnjo levih vrat, je potrebno preveriti smer odpiranja, si zagotoviti leve ključavnice in leve tečaje, oziroma, vse, kar je potrebno. Če se vse dela počasi, previdno, korak po korak, z pravilnim orodje, bo končna izvedba brezhibna. Pred samim pričetkom vsega, pa je potrebno še opozoriti, da je tudi sama dostava vrat potekala, kot mora, da je embalaža vrat nepoškodovana. Ne smemo pozabiti na primerne kljuke in ključavnice.

Notranja vrata so nek odraz nas samih, zato poskrbimo, da jih dobro izberemo. Na izbiro imamo vrata različnih barv in materialov. Notranja vrata so lahko polna, lahko pa imajo odprtino, ki se zapolni z steklom. Vratom dodajamo še kvalitetno kljuko in ključavnico. Tudi zunanja vrata najprej pritegnejo pozornost mimoidočih. Veliko ljudi se danes odloča za bela, nevpadljiva vrata.

Pred sto in več leti nazaj, je bilo drugače. Vrata so predstavljala statusni simbol. Tisti, ki so bili premožni, so si privoščili težka, masivna vrata, ki so bila bogato izrezljana. Bolj kot so bila izrezljana, večje premoženje je imel njihov lastnik. Danes vrata niso več statusni simbol. So pa še vedno na nek način odraz ljudi, ki bivajo za temi vrati. V salonih, kjer se izvaja prodaja notranjih vrat, je veliko strokovnjakov, ki  znajo dobro preceniti, kakšna vrata se kje vgradijo. Prilagajo se seveda tudi kupcem. Tudi danes imajo cene določeno vlogo, vendar večina ve, da je poceni material  samo za krajše časovno obdobje. Montaža notranjih vrat  se ne izvaja vsako leto. Takrat ko pa se, se to izvaja kvalitetno, na dolgi rok.

Montaža notranjih vrat


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »