frischeis_logo


Bela notranja vrata

Notranja vrata so bila vedno pomemben del notranje opreme. Poudarijo tudi značaj hiše ali stanovanja ali drugih bivalnih površin. Z velikim izborom modelov in barv, lahko vedno najdemo zase pravo rešitev. Notranja vrata so pomemben del zgradbe. Mnogo kupci imajo posebne želje, zato se takim kupcem izdelajo vrata po njihovem naročilu. Tudi polnila vrat se prilagodijo zahtevam kupcev. Vrata so lahko drsna, steklena, masivna, kovinska in še več. Če pa se stanovanja prenavljajo,  dajo vrata prenovi nov značaj. Posebej, če so to bela notranja vrata. Bela barva je sproščujoča in nam daje toplino in pozitivna čustva. Lahko so tudi kombinirana s steklom ali naravnimi tapetami. Večjo funkcijo vrat imajo zunanja, saj predstavljajo mejo med zunanjim in notranjim svetom. imajo pa tudi simbolni pomen, saj predstavljajo objekt. Furnirana vrata so še vedno najbolj  iskana. Tako kot okna, morajo imeti tudi vrata dobro izolacijo. Dobro izolirana vrata potem predstavljajo tudi prihranek pri porabi energije. Posamezniki velikokrat posegajo po PVC vratih, ker so enostavna za uporabo in vzdrževanje. So trdna in stabilna, če so dobro ojačana. Ne veljajo sicer za nek estetski element, so pa lahko prav tako lepa, še posebej, če so bela notranja vrata. Pogosto pa posegajo ljudje po lesenih vratih, ker dajejo domačnost in toplino. Trdnost in stabilnost lesenih vrat pa je odvisna od  vrste lesa.

Notranja vrata imajo še vedno primarno funkcijo, to je, razmejitev prostorov. Postavimo jih na mesto, kjer je želja po delitvi prostora. Važna je tudi pravilna izbira in barva. Bela notranja vrata so že vedno zelo veliko v uporabi v bolnicah, šolah, vrtcih. Pred samim nakupom vrat moramo vedeti za dimenzije. Izmerimo jih lahko sami, najbolje pa je, da izmero prepustimo strokovnjakom. Vrata kupujemo tudi glede na namembnost prostora. Tako se tudi lažje uskladimo z barvo in materiali. Notranja vrata delimo, glede na način odpiranja v več skupin. Obstajajo; krilna notranja vrata, drsna notranja vrata, harmonika notranja vrata. Materiali pa so lahko: les, kovina, steklo, aluminij, plastika. Les pa je še vedno najpogostejši izbor notranjih vrat, že zaradi topline, ki jo oddaja. Že samo to je zadosten razlog za odločitev. V največji izbor prideta les in hrast. Kombinacija lesa in stekla dajeta moderen izgled. Popestrita izgled notranjih prostorov. Pri notranjih vratih pa ni potrebe po vratih iz aluminija. Velja pa tudi za veliko dražjo investicijo, kot je les. Lahko pa se uporabi za okvir notranjih drsnih vrat. Za zložljiva notranja vrata pa se najpogosteje uporablja plastika. Notranja vrata, tudi zložljiva, so v različnih barvah. Pomembno pri vseh barvah in materialih pa je, da je montaža strokovno opravljena. Bela notranja vrata so lahko tudi drsna. Pri odločitvi dimenzij in materiala, je tretji večji pomemben faktor. To je, na kakšen način se vrata odpirajo. Vrata se odpirajo, glede na določitev notranje opreme, kakšna je razporeditev notranjih prostorov in opreme v notranjih prostorih. Krila vrat nas ne smejo ovirati pri odpiranju in razporedu pohištva. Če opremljamo klasično, je najbolje ,da so tudi vrata klasična in ne masivna. Če opremljamo z stilnim pohištvom, je zelo lepa kombinacija z lesenimi masivnimi vrati. Da vse ostaja kombinirano in stilno. Pomembno je tudi, da vrata primerno vzdržujemo, ker le tako lahko dosežemo daljšo življenjsko dobo in vseskozi njihov lepši videz. Ne pozabimo, da so notranja vrata pomembna tudi za naše dobro počutje. Vrata delujejo kot izolacija iz naravnih vlaken.

Bela notranja vrata


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »