FAQ

Pogosto zastavljena vprašanja

Že imamo nekoga, ki nam je naredil in nam ureja spletno stran 
Mi se v njegovo delo ne želimo vmešavati. Rezultate dosegamo brez posegov na vašo spletno stran. Kvalitetno izdelana spletna stran nam samo olajša naše delo, zato bomo kvečjemu dali kakšen nasvet. Vse vsebine pišemo preko našega portala in ustvarjamo povezave do vaše strani.

Tiste stranke, ki so zainteresirane me bodo že našle
Če bo nekdo vpisal direktno ime vašega podjetja ali vnesel točen naslov vaše spletne strani vas bo seveda našel. Ampak ljudje danes iščejo naključno z vpisom določenih besednih zvez, ter se glede na ponudbo prvih nekaj podjetij, ki se izpišejo na prvi strani odločijo za najboljšo ponudbo oz. pošljejo povpraševanje. 80% ljudi sploh ne išče dlje od prve strani. Za te ste nevidni in seveda na ta način ne pridejo do vas. Včasih je bila lokacija pomembna, danes pa jo je popolnoma zasenčilo iskanje po spletnih iskalnikih. Da bo kvaliteta vašega dela oz. kakovost produkta prišla do izraza se je potrebno pojavljati na prvih mestih.

Že oglašujem na GOOGLU
Plačljiv oglas ima manj klikov kot naravni zadetek. Ti oglasi se pojavijo na začetku strani in so drugače obarvani. Ljudje se tega zavedajo in raje klikajo na ne plačljive vsebine.Strošek je bistveno višji, učinek pa je manjši. Plačujete na klik ali pa zakupite določeno število klikov. Pri nas je cena letna in naš interes je, da vas ljudje čim večkrat obiščejo brez dodatnega plačila.

Po tej frazi sem že na prvi strani
Besednih zvez in izpeljank je več in ljudje iščejo po različnih vpisih, tako da je pomembno da ste po vseh iskanjih na čim višjih pozicijah ( vsaj na prvi strani ). Naši programerji točno poznajo najbolj iskane fraze za posamezno dejavnost in z vsebinami na našem portalu ter ustreznimi linki dosežejo, da ste optimizirani za prav vsa iskanja.

Mi nismo veliko podjetje in tega ne potrebujemo
Velikost podjetja ne predstavlja nobene razlike. Pomembna je predvsem konkurenca in število iskanj za vašo dejavnost. Na vodilna mesta lahko spravimo podjetje ne glede na njihovo velikost ali število zaposlenih. Velika podjetja imajo tudi večji proračun za oglaševanje in oglašujejo po različnih kriterijih. Prednost link buildinga je da si ga lahko privošči vsak, odvisno je le od tega kakšen paket je za vas primeren. Ustrezno izbran paket, ki vam ga priporočimo je edini kriteriji, naše znanje pa edino zagotovilo uspeha.

Nimam potrebe za povečanje posla. Ne iščem novih strank.
Tudi, če vam obseg posla v tem trenutku zadostuje je to naložba v prihodnost. Biti viden je vedno konkurenčna prednost. Trg je nepredvidljiv in na ta način boste vedno v prednosti pred konkurenco. Poleg tega je večji interes podlaga za dvig cen vaše storitve, omogoča pa vam tudi možnost izbire naročnikov ali strank.

Nimam dobre spletne strani in je najprej potrebna prenove.
Za izboljšanje pozicij ne rabimo posega v vašo spletno stran. Lahko pa vam zraven pripravimo še analizo vaše spletne strani in predlagamo izboljšave. Če ta proces teče istočasno je tudi pot do želenega rezultata lažja. Po analizi lahko prenovo izvedete sami ali pa vam po želji naredimo celoten postopek po ugodni ceni.

Vašo storitev so nam ponujali že mnogi vendar brez vidnejših rezultatov.
Do sedaj so ponujali zgolj on site optimizacijo, kar pomeni da so vam želeli rezultate narediti z vsebinami na vaši spletni strani. Postopek off site optimizacije je v Sloveniji dobro leto, v tujini pa zelo uveljavljen saj prinaša največji učinek za najnižji strošek. Samo z dobrimi povezavami iz našega portala boste dosegli pozicije, ki ste jih želeli ko ste se odločili za izdelavo spletne strani. V primeru, da ste med tistimi, ki so vam že delali tudi off site optimizacijo je šlo po vsej verjetnosti za napačno izbran paket.

S čim mi garantirate to kar ponujate?
Naše garancije so reference zadovoljnih podjetij in merljivi rezultati, ki smo jih dosegli. V interesu nam je, da z vsakim podjetjem sodelujemo dolgoročno in ne zgolj leto dni. Zavedamo se pomena tako dobre kot tudi slabe reklame. Naša vizija je zgraditi največji poslovni medij v Sloveniji in to nam bo uspelo samo če zavzamemo vodilne pozicije v spletnih iskalnikih za vse ključne besede, po katerih ljudje iščejo ponudbe v vseh storitvenih in ostalih dejavnostih.

Kako naj vem kateri paket je primeren zame?
Velikost paketa je odvisna od tega kako iskana je določena besedna zveza oziroma kakšna je konkurenca znotraj dejavnosti. Večja je iskanost, več vsebin z povezavami do vaše spletne strani moramo ustvariti. Pomembna je tudi kvaliteta vaše spletne strani in napisanih vsebin. Boljše so manj dela to predstavlja za nas. Kakršenkoli paket je potreben pa vam to še vedno predstavlja investicijo, ki se vam bo povrnila v obliki večjega obiska spletne strani, večjega povpraševanja in večjih poslovnih uspehov.

Ali lahko vzamem manjši paket in se kasneje odločim za večjega?
To je seveda izvedljivo, priporočljivo pa je vzeti tak paket, ki vam bo dejansko prinesel želene rezultate. Izkušnje naših informatikov so vam pri izbiri paketa v veliko pomoč.

Kaj se zgodi, ko imate 10 podjetij iz posamezne dejavnosti in ni več prostora za vse na prvi strani?
V trenutku ko se z določeno ključno besedo pojavimo na vodilnih pozicijah avtomatsko prekinemo optimizacijo in v tisti fazi preostalim podjetjem ponujamo zgolj še vpis v naš portal. Tako je za tista podjetja, ki vstopajo v začetku optimizacija dodatna prednost.

To že nekdo dela za nas?
V primeru, da to že nekdo dela za vas in rezultati tega niso vidni je mogoče pravi trenutek, da ponudite priložnost nekomu drugemu. V večini primerov pa vam delajo on site optimizacijo, ki nima istih učinkov.

 

SPLETNO STRAN STE NAREDILI ZATO DA BODO VAŠE DELO IN VAŠI PRODUKTI ČIMBOLJ OPAZNI. Z NOVIM, V TUJINI ZELO UVELJAVLJENIM PRISTOPOM IN NAŠIM ZNANJEM BOSTE TO ŽELJO LAHKO TUDI URESNIČILI!!!

 

Opozorilo: Nihče vam ne more 100% obljubiti prve strani na Googlu za vsako ključno besedo in tudi mi tega NE obljubljamo. Kar lahko garantiramo je bistveni dvig pozicij. Če vas je kontaktiral nekdo ki trdi da vas lahko na katerokoli ključno besedo spravi na prvo stran googla je prevarant kajti tega nihče ne more 100% trditi.

Optimizacija spletnih strani

Imate spletno stran, vendar nima nobenega obiska? Vam stranke govorijo, da vas preko iskalnikov ne najdejo? Bi radi povečali prodajo preko vaše spletne strani? Če ste na katero od teh vprašanj odgovorili z da, potem smo mi pravi odgovor za vas. Smo strokovnjaki za off-site optimizacijo spletnih strani. Mi poskrbimo, da se bo Vaša spletna stran znašla bistveno višje med rezultati iskanj v iskalnikih... več

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »