Evolution BMX


Evolution BMX trgovina

Smo prva specializirana BMX trgovina na področju Slovenije. Pred našim odprtjem internetne BMX trgovine smo morali dele naročiti v prvi BMX trgovini v Nemčiji. V Nemčiji se je BMX trgovina tudi začela razvijati. Zakaj? Verjetno zato ker je Nemčija zelo velika in razvita država z veliko ekonomsko stabilnostjo in možnostjo velike rasti in napredka. Nemčija vloži ogromno denarja v šport, kar se pozna tudi pri razvoju Bmx scene in Bmx trgovine. O tem da imel tudi sam Bmx trgovino sem sanjal že od samega otroštva, ko smo s starši hodili parkrat letno v Munchen po dele za moj Bmx. Takrat je bilo okoli 10 bmx riderjev v sloveniji. Vsi smo bili zelo povezani in smo se dobivali na raznih skateparkih ter se družili kot pravi prijatelji. Vendar je vsak začetek težak in po 1 letu intenzivnega razmišljanja sem se z mojo sedanjo ženo le odločil in naredil prvi korak in odprl svoj s.p. ter začel postavljati spletno Bmx trgovino. Od takrat naprej živim in delam samo še za Bmx. Z BMX trgovino smo začeli leta 2006 in od takrat naprej nadgrajujemo naše proizvode. Na začetku smo bili bmx tgovina, kmalu pa smo postali Bmx distributerji. Danes smo distributerji za Slvenijo, Hrvaško, Bosno, Srbijo ter Makedonijo. V svojem sortimanu predstavljamo več kot 20 znamk. Med najbolj prodajnimi znamkami so ; Fit, Animal, Cult, WTP, Odyssey, Federal, United, Shadow, Subrosa, S&M, Mutiny, Fly, Almond , Eclat, Stolen. BMX trgovina je pomembna tudi iz drugih vidikov saj povezuje riderje in omogoča napredek v sami BMX kulturi. Evolution BMX si prizadeva, da bi bilo v bližnji prihodnosti še več BMX trgovin po Sloveniji ter tudi v južnih državah. Zato Evolution Bmx sponzorira veliko riderjev in dogodkov po Sloveniji in Hrvaški. Lahko dejansko rečemo, da smo naredili korak naprej z Bmx trgovino in prispevali veliko pri razvoju Bmx kulture v Sloveniji in Hrvaški. Za naprej si želimo da bi vsako novo leto prineslo nove dogodke in nove ljudi, ki povezovale Bmx kolesa z mladimi kot tudi starejšimi osebami.

Evolution BMX trgovina


Podjetje nima akcij.

Podjetje Evolution BMX je uvoznik številnih znamk BMX koles in njihovih rezervnih delov. Imajo pa tudi spletno trgovino, preko katere si lahko ogledate njihovo ponudbo.

Kersnikova 9, 1000 Ljubljana

http://www.evolution-bmx.com/

luka@evolution-bmx.com

040/463-382

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »