ekovit1


Strojne inštalacije

Vsak se vsaj enkrat v življenju sooči z resnico, da nečesa ne zna opraviti in za to potrebuje strokovnjaka. A žal so nekatere situacije lahke, spet druge težke. In tako se lahko kaj hitro znajdemo pred problemom, da nam pušča radiator, ki ga ne znamo popraviti. Takoj vemo, da problem in popravilo presegata naše znanje in smo tako prisiljeni poklicati mojstra. Vendar kje najti dobrega? Ali lahko popravi našo težavo? Kaj pravzaprav so strojne inštalacije in kaj obsegajo? Strojne inštalacije obsegajo dela, kot so plinske inštalacije, centralno ogrevanje ter montiranje raznih kotlov, toplotnih črpalk, zalogovnikov in kogeneracijskih naprav. Strojnih inštalacij se ne moremo lotiti sami, še najmanj pri gradnji hiše, kjer so inštalacije ključnega pomena za kasnejše udobno življenje v dokončani hiši.
 
Vendar kje najti dobrega ponudnika, ki nam lahko popravi radiator, pregleda kotel na biomaso ali toplotno črpalko? Večinoma se danes večja podjetja ukvarjajo s celotnimi sistemi, kar pomeni, da vas popolnoma opremijo od začetka do konca. Kar velja tudi za razna popravila ali servise. A žal je dandanes situacija v Sloveniji težka, marsikaterega podjetja ni več, in tako smo tudi mi ostali brez poprodajnih storitev in popravil. A na srečo, še obstajajo podjetja, ki se ukvarjajo s celovitimi storitvami ter strojnimi inštalacijami, ki jih nujno potrebujemo za učinkovito delovanje našega doma. Podjetje Ekovit d.o.o. se s strojnimi inštalacijami ukvarja že vrsto let. V svojem repertoarju imajo prodajo in servis toplotnih črpalk, zalogovnikov, elektroinštalacij in še. Gradijo tudi pasivne hiše, ki so danes ena izmed najpogostejših oblik gradnje hiš in se vrstijo med najbolj ekološke odločitve. 
 
Vendar niso samo poprodajne aktivnosti tiste, ki nas od časa do časa zanimajo ali jih potrebujemo. Mogoče se nam kdaj utrne tudi ideja o načrtovanju nove hiše in smo prisiljeni razmišljati o ogrevalnih sistemih za mrzle dni in hladilnih sistemih za vroče dni, kako bomo osvetlili pot in dovoz do hiše s solarnimi lučmi in še. Slovensko podjetje Ekovit d.o.o. se ukvarja tudi z gradnjo in strojnimi inštalacijami in nam že od samega začetka lahko pomagajo z načrtovanjem. Seveda je prva najpomembnejša odločitev pri risanju načrtov, kako velik sistem bomo vgradili, ali bo to notranji ali zunanji, razmisliti je treba, ali bomo imeli toplotno črpalko, centralne radiatorje ali talno ogrevanje po vseh prostorih, morda pa samo po prostorih v katerih se najpogosteje zadržujemo? Strojne inštalacije se tako dotikajo vseh področij hiše in so zadolžene za porazdelitev in pretok energije, sanitarne vode, zraka, plina ter odpadnih voda. V grobem jih delimo na ogrevanje in nasprotno od tega hlajenje, vodovod za sanitarno vodo ter kanalizacijo za odpadne vode, prezračevanje za kroženje zraka ter zmanjševanje vlage in klimatizacijo, plinske inštalacije ter tehnološke inštalacije. Strojne inštalacije torej zajemajo vse inštalacije, ki stanovanje oskrbujejo s toploto, hlajenjem, svežim zrakom in sanitarno vodo, hkrati pa odvajajo mraz, vlago, preveliko vročino, nasploh onesnažen zrak ter odpadne vode. Pri vseh vrstah strojnih inštalacij nam lahko pomaga in svetuje slovensko podjetje Ekovit d.o.o..
 

Strojne inštalacije


Podjetje nima akcij.

EKOVIT d.o.o.
 
Davčna številka: SI58159002
Matična številka: 3142795000
 
TRR: SI56 0231 1026 0319 346
odprt pri NLB d.d.

Križ 59B, 1218 Komenda, Slovenija

http://www.ekovit.eu/

info@ekovit.si

041/460 380

070/770 934

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »