ekovit1


Ekovit

Ekovit d.o.o. je podjetje z 10-letnimi izkušnjami, praktičnim znanjem in strokovno usposobljenim osebjem na področju prezračevalnih sistemov, ogrevanja s toplotnimi črpalkami in biomaso ter fotovoltaike in solarnih sistemov. Svojim strankam nudimo dovršene, tehnično zahtevnejše in ekonomsko upravičene rešitve s področja energetike. 
 
Strankam nudimo storitve na področju vgradnje strojnih in elektro instalacij za stanovanjske in poslovne objekte, sodelujemo tudi z nekaterimi priznanimi proizvajalci gotovih hiš. Smo pogodbeni partner za vgradnjo strojnih instalacij proizvajalca hiš Alfanatura. 
 
Vgrajujemo opremo priznanih evropskih in svetovnih proizvajalcev, strankam pa lahko ponudimo tudi izdelke iz lastne proizvodnje, saj smo v preteklih letih ogromno naporov in finančnih sredstev namenili razvoju lastnih produktov. Najbolj pomebni izdelki iz naše proizvodnje so kogeneracijske naprave Ekowatt, hibridne toplotne črpalke Ecoterm in zalogovnike Ecostore.

Ekovit


Podjetje nima akcij.

EKOVIT d.o.o.
 
Davčna številka: SI58159002
Matična številka: 3142795000
 
TRR: SI56 0231 1026 0319 346
odprt pri NLB d.d.

Križ 59B, 1218 Komenda, Slovenija

http://www.ekovit.eu/

info@ekovit.si

041/460 380

070/770 934

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »