DRM.si


DRM

DRM d.o.o.  je proizvodno in trgovsko podjetje s sedežem v Sežani,  poleg tega pa ima tudi poslovalnico v Celju. Na trgu so že štiri desetletja, njihov razvoj pa je šel iz obrtne delavnice v podjetje, ki je razvojno naravnano in teži k inovativnem pristopu. Ukvarja se z razvojem komponent za razsvetljavo, prisega pa na svojo tradicijo in izkušnje. Njihova blagovna znamka je ECOARTIS.

S prihodom novih LED diod so začeli razvijati LED razsvetljavo in imajo danes v svojem prodajnem programu že preko 100 lastnih produktov LED svetil. Proizvodnja sledi od orodjarskih del do končno sestavljenih svetilk. Prisegajo na slovensko znanje in razvoj in prav proizvodnja v Sloveniji je ena največjih konkurenčnih prednosti, saj omogoča  prilagodljivost, fleksibilnost in hitro dobavo. Material imajo v količinah, ki jih kažejo prodajni trendi in tako stranka dobi sveže proizvode v skladu z njenimi pričakovanji. Proizvodi so tehnično testirani in ustrezajo zahtevam in kvaliteti standarda ISO 9001/200. Uporabljajo tehnologije vodilnih svetovnih proizvajalcev LED diod CREE in SEOUL.

Razvili so lastno blagovno znamko ECOARTIS, ter inovativnost in končne proizvode zaščitili s patentom. Največji poudarek dajejo kompletni storitvi in logistiki. V prihodnosti pa imajo željo še bolj izkoristiti proizvodne kapacitete, ogromno pa se bo vložilo tudi v sodobnost opreme in tehnološke postopke.

Prodaja LED DIOD pa je zgolj del prodajnega asortimana, ki ga nudijo svojim strankam. Poleg tega se ukvarjajo še s ploščami iz umetnih mas, v ponudbi pa imajo tudi aluminijaste plošče, izdelki za promocijo podjetja, Avery folijami, folijami in ceradami za solventne in eco – solventne tiskalnike, folijami za majice, CAD CAM rezalniki, toplotnimi prešami in drugim materialom kot so reklamni napisi. Poleg tega nudijo tudi svetovanje in dostavo materiala na dom.

Njihov poslovni moto se glasi:  Rast na temelju dobrega sodelovanja in združevanja moči!

POSLOVALNICE: SEŽANA DRM D.O.O., ORLEŠKA CESTA 16, SEŽANA Tel: 05/73 11 910 e-mail:prodaja@drm.si Delovni čas: od ponedeljka do petka 8h-16h CELJE  DRM D.O.O., LAVA 2A, CELJE Tel: 03/42 85 012 e-mail: prodaja-celje@drm.s Delovni čas: od ponedeljka do petka 8h-16h

DRM


Podjetje nima akcij.

Smo proizvodno in trgovsko podjetje iz Sežane, ki deluje že več kot 40 let. Iz obrtne delavnice smo se razvili v podjetje, ki stremi k razvoju in inovacijam. V podjetju se že skozi zgodovino delovanja ukvarjamo z razvojem komponent za razsvetljavo, tako da imamo tradicijo in izkušnje. Poznamo vse tipe razsvetljav.

Orleška cesta 16, 6210 Sežana

http://www.drm.si

prodaja@drm.si

05/ 73 11 910

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »