DLAKAPATAKA


Pasji salon

Nega psov ni nujna le za svetlečo in dišečo dlako, ki se ne vozla, ampak poleg osnovne čistoče ter lepšega izgleda poskrbi še za zdravje kužkov. Redno umivanje, striženje, česanje in urejanje gobčka, tačk ter oči bo vašemu ljubljenčku olajšalo in podaljšalo življenje, saj se s tem izognete marsikateri zdravstveni tegobi. Ker je negovanje in striženje psov tako pomembno, je najbolje, da že nekaj mesečne mladičke prvič peljemo v pasji salon. Če namreč z navajanjem na urejanje čakamo predolgo, se bo kužku težje navaditi, da ga nekdo drug češe in umiva. To je še posebej pomembno za dolgodlake pasme psov, ki so bolj zahtevni kar se tiče urejanja in potrebujejo še več pozornosti. Pri psih z dolgo in gosto dlako lahko česanje in trimanje trajata zelo dolgo, potrebna pa sta tudi bolj pogosto, zato je dobro, da se kuža kmalu nauči kdo je pasji frizer. Čeprav se kratkodlaki psi, na njihovo srečo, lahko izognejo striženju dlake, pa je krtačenje, umivanje, nega tačk in gobčka ter umivanje ušes, še vedno nujen del nege. Krtačenje je kot blaga masaža za kožo, odstrani pa tudi odmrle dlake, prhljaj in morebitne koščke umazanije. Prav tako lahko z rednim krtačenjem spodbudimo izločanje naravnih olj v dlaki, ki se med česanjem razporedijo po dlaki, jo naredijo zdravo in sijočo.

Še ena prednost, ki jo ponuja redna nega je, da omogoča spremljanje zdravstvenega stanja naših kosmatih ljubljenčkov. Med umivanjem in česanjem lahko pasji frizer, ki je usposobljen za nego in urejanje kužkov, opazi zgodnje spremembe na koži ali dlaki ter priporoči dieto ali primerno nego ter zdravljenje. Preprosto rečeno, negovani kužki so zdravi in zadovoljni. Pasji salon je pravo mesto, če si želite profesionalne nege svojega ljubljenčka, saj bodo spretni in izkušeni negovalci poskrbeli, da bo zanj najbolje poskrbljeno. Na izbiro imate posamezne storitve, kot so umivanje in sušenje dlake, striženje in trimanje, urejanje krempljev, urejanje ušes, oči in gobčka. Pasji salon je opremljen tako, da omogoča kvalitetno nego psov vseh pasem, velikosti in starosti. V salonu za nego psov DLAKAPATAKA vašim psom nudijo velik izbor storitev in prijazen ambient. Izberete lahko kopanje in sušenje; česanje in krtačenje; striženje in trimanje; nego ušes, oči in tačk ali pa kompletno nego, ki poskrbi, da je vaš ljubljenček čist in negovan od repa do smrčka. Pasji salon DLAKAPATAKA poskrbi za strokoven in individualen pristop ter tudi svetovanje o negi psov, tako, da vam pomagajo, da s pravilno nego lahko nadaljujete tudi doma. Ker je za njih zadovoljstvo in zdravje vaših štirinožnih prijateljev najbolj pomembno, uporabljajo le profesionalne izdelke za nego psov vrhunske kvalitete. DLAKAPATAKA pasji salon boste z veseljem obiskali tako vi, kot vaši ljubljenčki, saj zase pravijo, da so lastnikom in kužkom prijazni. Med nego vašega ljubljenčka ste lahko v salonu, lahko pa obiščete bližnje nakupovalne centre, trgovine ali gostinske lokale. Poleg celostne nege vam DLAKAPATAKA ponuja tudi pestro ponudbo v njihovi trgovinici za pse, kjer lahko kupite briketno in konzervirano hrano, priboljške, šampone in kozmetiko ter ostale izdelke za nego psov, ovratnice, oprsnice in povodce, obeske z možnostjo gravure, ležišča in blazine; posode za pse, repelente, igrače in druge izdelke za vaše ljubljenčke.

 

 

Pasji salon


Podjetje nima akcij.

Smo salon za nego psov in trgovina za pse. Obiščite nas, STRIŽEMO, NE GRIZEMO!

Selanov trg 5, 1210 Ljubljana - Šentvid

http://www.dlakapataka.si/

info@dlakapataka.si

040/596-444

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »