DLAKAPATAKA


Nega psov

Nega psov se nanaša na čiščenje in urejanje psa, ki pripomore k temu, da so naši ljubljenčki zadovoljni in zdravi. Poleg higiene, nega vključuje tudi različna področja urejanja pasjega izgleda. Včasih se negovalci, ljudje, ki profesionalno skrbijo za nego psov, lahko bolj posvetijo izgledu, spet drugič pa jih obiščemo zaradi umivanja in čiščenja živali. Ko slišimo besedi nega psov se spomnimo predvsem na urejene kosmatince, ki jih lastniki pripravijo za pasja tekmovanja. Seveda ima nega tudi estetsko funkcijo, vendar pa to ni vse. Pasji prijatelji zaradi obiska salona izgledajo in dišijo lepše, so pa tudi bolj zdravi in živahni, saj nega psov ključno prispeva k zdravju in podaljša življenjsko dobo. Redno in pravilno negovanje naših ljubljenčkov je pomemben del odgovornega ravnanja z našimi štirinožnimi prijatelji, četudi izgleda, da velik del nege opravijo kar sami. Umivanje z lizanjem ni dovolj, da bi bil kožuh zdrav in svetleč, zato je potrebno včasih obiskati pasji salon, kjer profesionalno poskrbijo za kužke vseh pasem in velikosti. Kakšno nego potrebuje vaš ljubljenček je odvisno od njegove starosti, pasme in zdravstvenega stanja. Buldogi, na primer, potrebujejo posebno pozornost zaradi gub okoli smrčka in po telesu, kjer se lahko hitro nabere umazanija in povzroči zdravstvene težave.  Če ne veste točno kako bi sami doma poskrbeli za osnovno nego psa, vam lahko s strokovnim nasvetom pomaga pasji frizer.

Nega psov  vključuje kopanje in sušenje psov, česanje in krtačenje dlake, striženje, nego ušes, oči in tačk.  Ste vedeli, da ima kar 80% psov do tretjega leta starosti težave z zobmi? Z občasnim obiskom pasjega salona, kjer ljubljenčka prepustite spretnim rokam negovalcev, se lahko izognete marsikateri  zdravstveni težavi. Frizer za pse namreč ne le umije in skrtači psa, temveč je pozoren tudi na vsako spremembo na dlaki, koži ali očeh, ki opozarjajo na težave. Tako lahko hitro odkrije morebitne bolezni ali pa le predlaga drugačno nego ali prehrano. Striženje nohtov je eno od tistih nujnih opravil, ki so pasjim lastnikom najmanj pri srcu, saj se kužki običajno bojijo, lastniki pa prav tako. Aktivni psi, ki veliko časa preživijo med gibanjem v naravi, s tem zbrusijo svoje kremplje, medtem, ko morajo notranji psički na striženje. Predolgi kremplji se lahko hitro vrastejo v blazinice in povzročajo bolečino pri hoji, pa tudi vnetja in druge zdravstvene težave. Pasji negovalci so posebej usposobljeni za to, da znajo pravilno ravnati s kužki vseh vrst in ukrepati tako, da bo vaš ljubljenček še dolgo zdrav in živahen. Četudi je nega psov v salonu lahko precej dražja, kot če bi ga umili in postrigli kar doma, pa je pametno vlagati v dolgoročno dobro počutje in videz štirinožnih prijateljev, ki bodo zaradi pravilne nege ne le lepši in bolj dišeči, ampak tudi bolj zdravi. V salonu za nego psov DLAKAPATAKA vašim psom nudijo velik izbor storitev in trgovinico za pse s pestro izbiro različnih izdelkov, od igrač, repelentov, ležišč in oprsnic, do obeskov z možnostjo gravure. V prijetnem ambientu lahko svoje kužke naročite na kopanje in sušenje; česanje in krtačenje; striženje in trimanje; nego ušes, oči in tačk ali pa kompletno nego, ki poskrbi, da je vaš kužek urejen in čist od tačk do smrčka.

Nega psov


Podjetje nima akcij.

Smo salon za nego psov in trgovina za pse. Obiščite nas, STRIŽEMO, NE GRIZEMO!

Selanov trg 5, 1210 Ljubljana - Šentvid

http://www.dlakapataka.si/

info@dlakapataka.si

040/596-444

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »