Frizer za pse


Frizer za pse

Frizer za pse v salonu Dlakapataka poskrbi za higieno in urejenost vašega psa, ki je pomemben del vaše skrbi zanj. Ne glede na pasmo vašega ljubljenčka, vsak potrebuje redno nego, če mu želite zagotoviti karseda optimalne pogoje v življenju. Redna skrb za njegov kožuh je pomembna tako iz vidika zdravstvene oskrbe kot z vidika zagotavljanja, da se vaš pes v svoji koži dobro počuti.

Urejen kožuh je namreč pomemben za ohranjanje zdrave kože – največjega organa vašega psa. Frizer za pse vas bo lahko na osnovi svojega bližnjega dela s psom, opozoril na zdravstvene probleme s kožo kot so npr. lišaji in ekcemi. Opazil bo lahko tudi morebitne poškodbe kože in težave z bolečimi sklepi. Redna nega psov predstavlja tudi zmanjšanje možnosti za prisotnost zunanjih parazitov na koži, kot so npr. bolhe in pravočasno zaznavanje in odstranjevanje drugih, kot so npr. klopi.

Frizer za pse Dlakapataka je pasji salon, ki vam nudi vse osnovne storitve nege vašega ljubljenčka:

Kopanje psov: Pse z gosto, zapleteno dlako je potrebno predhodno počesati, da  se odstrani vsa odpadla dlaka ujeta v kožuh in se razčeše morebitne vozle. Po potrebi se psa namili dvakrat, da se odstrani resnično vso umazanijo iz njegovega kožuha. Šampon se pri nanašanju meša z vodo, da za psa ni preveč agresiven.  Posebna pozornost se namenja tudi njegovemu izpiranju, saj lahko, v kolikor se ga ne odstrani popolnoma,  draži  kožo. Za večino pasem se prepogosto kopanje odsvetuje, saj z njim odstranimo naravno zaščito pasjega kožuha v obliki olj, ki jih izloča koža. Posledica prepogostega kopanja so lahko zato težave z izsušeno kožo.

Striženje psov:  Za pasme katerih dlaka to zahteva, je nujno njeno striženje oz. krajšanje. Vzrok striženja so lahko tako praktični razlogi kot udeležba psa na pasjih razstavah oziroma njegova vključenost v druge aktivnosti. Za razstave striženje psov poteka v skladu s standardi pasme, za druge namene pa se čim bolj upošteva okus in želje lastnika psa. Pomembno je tudi odstranjevanje poddlake tako za pasme z dolgo kot tudi za tiste s kratko dlako. Mokro ali suho dlako s posebno krtačo razčešemo in tako odstranimo vso odvečno dlako, ob tem, ko sočasno masiramo in stimuliramo kožo. Odstranjevanje odvečne dlake je pomembno, saj z njim omogočimo rast nove dlake. Tak tretma potrebujejo npr. terierji in španjeli pa tudi številne druge pasme. Ob pravilnem delu je postopek za psa povsem neboleč, številni v njem celo uživajo, še posebej, če so se ga navadili že kot mladički.

Striženje nohtov: Frizer za pse lahko poskrbi tudi za urejene nohte, ki so ključen del preventivne zdravstvene oskrbe psa. Neurejeni nohti, ki prekomerno zrastejo, lahko namreč psu ob hoji povzročajo bolečine ali pa celo povzročijo infekcijo, če poškodujejo pasje blazinice. V kolikor si pes nohtov ne obrabi sam ob hoji po površinah, kot je npr. asfalt, je zato pomembno, da lastnik poskrbi, da so le-ti mesečno pristriženi. Drugače se noht lahko tako zaraste, da ga je skoraj nemogoče več pravilno okrajšati.

Frizer za pse


Podjetje nima akcij.

Smo salon za nego psov in trgovina za pse. Obiščite nas, STRIŽEMO, NE GRIZEMO!

Selanov trg 5, 1210 Ljubljana - Šentvid

http://www.dlakapataka.si/

info@dlakapataka.si

040/596-444

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »