Prodimnik1


Dimnikarstvo PRO DIMNIK

Matična številka: 6798276000

Davčna številka: SI80322247

Mali Lipoglav 79, 1293 ŠMARJE-SAP

dimnikarstvo.prodimnik@gmail.com

040 662 970

Dimnikarska služba PRO DIMNIK, Prodigi d.o.o, Mali Lipoglav 79, 1263 Šmarje-sap je bila ustanovljena na začetku leta 2017, ko je bil sprejet nov zakon o dimnikarstvu, po katerem ni več koncesij ampak si vsaka stranka lahko izbere svojo dimnikarsko službo. Zaenkrat delujemo najbolj na področju Gorenjske, Ljubljane in Notranjske imamo pa stranke iz celotne Slovenije.

Naši dimnikarji slovijo kot natančni in strokovni, strankam pa se prilagodimo tako glede datuma kot ure prihoda za katerega se predhodno dogovorimo.

Opravljamo čiščenje dimnikov, meritve pri plinskih in oljnih pečeh ter letne preglede po uradnem ceniku republike Slovenije.

 Meritve in letni pregledi so obvezni enkrat letno, pri ogrevanju na trda goriva pa je priporočljivo čiščenje vsaj dvakrat na leto in sicer pred in po kurilni sezoni.

 Po potrebi pa naši dimnikarji opravijo tudi frezanje oziroma čiščenje katranskih oblog.

Prvi pregled je potrebno na vsaki novo vgrajeni ali rekonstruirani kurilni ali dimovodni napravi ter ob vsaki izgradnji nove ali rekonstrukciji obstoječe stavbe. Dimnikarska služba je tista, ki mora strokovno preveriti ustreznost vgradnje novih naprav ter ob rekonstrukcijah preveriti vplive na obstoječe naprave in druge spremljajoče spremembe. V takem primeru se pregledajo vse kurilne, dimovodne in prezračevalne naprave ob končanem pregledu pa se izda poročilo o prvem pregledu, ki za uporabnika predstavlja neodvisno mnenje o ustreznosti naprave in povezana tveganja. V primeru neskladij se izda opozorilo o odpravi pomanjkljivosti ter določi rok za njihovo odpravo.

Naši dimnikarji tudi pogledajo ali je ustrezno nameščen javljalnik ogljikovega monoksida oziroma ga tudi namestijo v primeru, da stranka tega še nima. Po zakonu iz leta 2017 je javljalnik ogljikovega monoksida obvezen za vse kurilne naprave, ki za svoje delovanje koristijo zrak iz prostora. Javljalnik mora biti v skladu s standardi in nameščen na ustrezno mesto, saj le tako v primeru nepravilnega izgorevanja stranko obvaruje, saj je ogljikov monoksid brez vonja, barve in okusa.

Na splošno je naša naloga in poslanstvo tudi varovanje človekovega zdravja, varstvo okolja in racionalna poraba goriv. V primeru, da bi želeli zamenjati obstoječo dimnikarsko službo ali je še niste izbrali bomo veseli vašega klica na telefonsko številko 040-662-970.

 

 

Dimnikarstvo PRO DIMNIK


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 6798276000

Davčna številka: SI80322247

Mali Lipoglav 79, 1293 ŠMARJE-SAP

dimnikarstvo.prodimnik@gmail.com

00386 40 662 970

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »