Cenik

DomovCenik

Cenik

OFF SITE OPTIMIZACIJA ALI LINKBUILDING:

 • 4 ključne besede 450 €/leto
 • 6 ključnih besed 509 €/leto
 • 8 ključnih besed 569 €/leto
 • 10 ključnih besed 664 €/leto
 • 12 ključnih besed 725 €/leto
 • 15 ključnih besed 849 €/leto
 • 20 ključnih besed 1069 €/leto
 • 25 ključnih besed 1320 €/leto
 • Več kot 25 ključnih besed po dogovoruju

Vse cene so neto in ne vsebujejo 22 % DDV-ja.

Analiza spletnega mesta (on-site optimizacija svetovanje)  190 € + DDV

S pomočjo analize spletnega mesta, boste lahko sami odpravili vse pomanjkljivosti vaše spletne strani in s tem bistveno izboljšali svojo vidljivost na spletu.

KAJ JE KLJUČNA BESEDA?

Ključna beseda predstavlja besedo, frazo ali besedno zvezo, ki se dovolj pogosto vpisuje v spletne iskalnike, še posebej GOOGLE. Pomembno je, da se naša spletna stran pri iskanju po ključnih besedah pojavi vsaj na prvi strani. Na prvi strani se nahaja 10 zadetkov in 80% ljudi ne nadaljuje iskanja ponudb na naslednjih straneh. Ključne besede, ki jih vpisujemo so seveda v povezavi z vašo dejavnostjo. Besed je več in ljudje pri iskanju uporabljajo različne vpise, zato je pomembno, da se na dobrih pozicijah nahajamo za čim večje število iskanj. Naši programerji te besede poiščejo in za vsako od njih napišejo unikatne vsebine, ki vsebujejo povezave do vaše spletne strani. Tako spletna stran na naraven način pridobiva pozicije in ustvarja povpraševanja – temu se reče OFF SITE OPTIMIZACIJA ALI LINKBUILDING. Ravno to nam omogoča, da se vaše spletne strani in vsebine na njej ne dotikamo. Pisanje vsebin na vaši spletni strani se imenuje ON SITE OPTIMIZACIJA.

GARANCIJA USPEHA = KVALITETNO IZDELANA SPLETNA STRAN + DOBRE VSEBINE NA VAŠI STRANI + KVALITETNE POVEZAVE IZ NAŠEGA POSLOVNEGA MEDIJA! DODATNA PONUDBA: ANALIZA SPLETNE STRANI 99€

Ugotavljamo, da ima povprečna spletna stran številne pomanjkljivosti ki slabo vplivajo na položaj strani v rezultatih iskanja. Večinoma se gre za minimalne spremembe ki ne zahtevajo večjih posegov v samo stran rezultati so pa lahko izredni. Naš strokovnjak temeljito pregleda vašo spletno mesto nakar na podlagi dolgoletnih izkušenj naredi izčrpno poročilo pomankljivosti in predlogov za izboljšav za vaše spletno mesto. Ob upoštevanju predlogov lahko zelo veliko naredite sami za izboljšanje položaja vaše spletne strani v iskalnikih. V kolikor sami nimate zahtevanega znanja ali ne želite naloge predati nekomu drugemu lahko tudi mi opravimo zahtevane spremembe na vaši strani.  

Modul za urejanje akcij 400 €/leto 

Vse cene so neto in ne vsebujejo 22 % DDV-ja.

ZAKAJ IPROMOCIJA.SI? – Znanje, ki ga imamo predstavlja garancijo za uspeh – Organski zadetki so bolj obiskani kot plačljivi – Način je v tujini uveljavljen že vrsto let – Spravimo vas na prve strani in vas tam tudi zadržimo – Najcenejši način za najbolj učinkovite rezultate – Vse to dosežemo brez posega v vašo spletno stran – Ko rastete vi rastemo tudi mi. Vaš interes postane del naše zgodbe! – Z dvigom pozicij vaše spletne strani si ustvarite več povpraševanj, več posla in večji dobiček

GARANCIJA USPEHA = KVALITETNO IZDELANA SPLETNA STRAN + DOBRE VSEBINE NA VAŠI STRANI + KVALITETNE POVEZAVE IZ NAŠEGA POSLOVNEGA MEDIJA!

Vas zanima izdelava spletne vizitke?

Pogovorimo se...

Poizvedba

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve