Cenik

OFF SITE OPTIMIZACIJA ALI LINKBUILDING:

4 ključne besede 490 €/leto

6 ključnih besed 590 €/leto

8 ključnih besed 680 €/leto

10 ključnih besed 750 €/leto

12 ključnih besed 840 €/leto

15 ključnih besed 975 €/leto

20 ključnih besed 1200 €/leto

25 ključnih besed 1450 €/leto

Več kot 25 ključnih besed po dogovoru

 

Vse cene so neto in ne vsebujejo 22 % DDV-ja.

 

Analiza spletnega mesta (on-site optimizacija svetovanje)  250 € + DDV

S pomočjo analize spletnega mesta, boste lahko sami odpravili vse pomanjkljivosti vaše spletne strani in s tem bistveno izboljšali svojo vidljivost na spletu.

 

KAJ JE KLJUČNA BESEDA? Ključna beseda predstavlja besedo, frazo ali besedno zvezo, ki se dovolj pogosto vpisuje v spletne iskalnike, še posebej GOOGLE. Pomembno je, da se naša spletna stran pri iskanju po ključnih besedah pojavi vsaj na prvi strani. Na prvi strani se nahaja 10 zadetkov in 80% ljudi ne nadaljuje iskanja ponudb na naslednjih straneh. Ključne besede, ki jih vpisujemo so seveda v povezavi z vašo dejavnostjo. Besed je več in ljudje pri iskanju uporabljajo različne vpise, zato je pomembno, da se na dobrih pozicijah nahajamo za čim večje število iskanj. Naši programerji te besede poiščejo in za vsako od njih napišejo unikatne vsebine, ki vsebujejo povezave do vaše spletne strani. Tako spletna stran na naraven način pridobiva pozicije in ustvarja povpraševanja – temu se reče OFF SITE OPTIMIZACIJA ALI LINKBUILDING. Ravno to nam omogoča, da se vaše spletne strani in vsebine na njej ne dotikamo. Pisanje vsebin na vaši spletni strani se imenuje ON SITE OPTIMIZACIJA.

GARANCIJA USPEHA = KVALITETNO IZDELANA SPLETNA STRAN + DOBRE VSEBINE NA VAŠI STRANI + KVALITETNE POVEZAVE IZ NAŠEGA POSLOVNEGA MEDIJA! DODATNA PONUDBA: ANALIZA SPLETNE STRANI 99€

Ugotavljamo, da ima povprečna spletna stran številne pomanjkljivosti ki slabo vplivajo na položaj strani v rezultatih iskanja. Večinoma se gre za minimalne spremembe ki ne zahtevajo večjih posegov v samo stran rezultati so pa lahko izredni. Naš strokovnjak temeljito pregleda vašo spletno mesto nakar na podlagi dolgoletnih izkušenj naredi izčrpno poročilo pomankljivosti in predlogov za izboljšav za vaše spletno mesto. Ob upoštevanju predlogov lahko zelo veliko naredite sami za izboljšanje položaja vaše spletne strani v iskalnikih. V kolikor sami nimate zahtevanega znanja ali ne želite naloge predati nekomu drugemu lahko tudi mi opravimo zahtevane spremembe na vaši strani.  

Modul za urejanje akcij 400 €/leto Vse cene so neto in ne vsebujejo 22 % DDV-ja.

ZAKAJ IPROMOCIJA.SI? – Znanje, ki ga imamo predstavlja garancijo za uspeh – Organski zadetki so bolj obiskani kot plačljivi – Način je v tujini uveljavljen že vrsto let – Spravimo vas na prve strani in vas tam tudi zadržimo – Najcenejši način za najbolj učinkovite rezultate – Vse to dosežemo brez posega v vašo spletno stran – Ko rastete vi rastemo tudi mi. Vaš interes postane del naše zgodbe! – Z dvigom pozicij vaše spletne strani si ustvarite več povpraševanj, več posla in večji dobiček

GARANCIJA USPEHA = KVALITETNO IZDELANA SPLETNA STRAN + DOBRE VSEBINE NA VAŠI STRANI + KVALITETNE POVEZAVE IZ NAŠEGA POSLOVNEGA MEDIJA!

Optimizacija spletnih strani

Imate spletno stran, vendar nima nobenega obiska? Vam stranke govorijo, da vas preko iskalnikov ne najdejo? Bi radi povečali prodajo preko vaše spletne strani? Če ste na katero od teh vprašanj odgovorili z da, potem smo mi pravi odgovor za vas. Smo strokovnjaki za off-site optimizacijo spletnih strani. Mi poskrbimo, da se bo Vaša spletna stran znašla bistveno višje med rezultati iskanj v iskalnikih... več

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »