bralko 2


Najboljši robotski sesalnik

Najboljši robotski sesalnik je tisti, ki nam očedi naš dom brez posebnega truda. Dovolj je da mu damo ukaz ali ga sprogramiramo za delo takrat, ko nam najbolj ustreza. Lahko mu rečemo pometalni stroj ali robotski sesalnik, važno je da opravi svoje delo brezhibno. Pred uporabo je dobro, da preverimo ali ima košek za zbiranje smeti prazen, da ne bi svoje poslanstvo zaključil predčasno. Poskrbimo tudi za morebitne ovire na njegovi poti, da ne bo nasedel ali se zapletel v kable.

Najboljši robotski sesalnik lahko poiščemo na spletu pod iskalnim pojmom robotski sesalec akcija. Tako bomo imeli lažji pregled modelov, ki jih ponujajo različni proizvajalci. Med seboj se razlikujejo po videzu, načinom delovanja, velikosti, itd. Ko bomo imeli narejen ožji izbor modelov, se lahko začnemo ukvarjati s tehničnimi lastnostmi in dodatno opremo.

Model, ki ima naziv najboljši robotski sesalnik, bi moral imeti kar nekaj dodatne opreme, ki bi nam olajšala sesanje. Tako imajo določeni modeli kot dodatno opremo virtualni zidove ali svetilnike. Virtualni zidovi so naprave, ki jih postavimo v prostor in preprečujejo, da bi robotski sesalnik zašel v področje, kjer ne želimo da počisti. Kadar uporabljamo svetilnike, omogočamo, da najboljši robotski sesalnik v enem ciklu trajanja baterije počisti več sob. Svetilniki omogočajo, da najprej robotski sesalnik počisti prvo sobo in potem se premakne v drugo in se ne vrača nazaj v prvo. Tako lahko najboljši robotski sesalnik z enim zamahom posesa površino do cca 70m2.

Koristna je tudi funkcija programiranja, kjer določimo dan v tednu in uro pričetka delovanja robotskega sesalnika. Priporočeno je, da časovnik nastavite vsaj 1 uro po odhodu iz stanovanja. Prah se med tem časom uleže na tla in naš pometalni stroj pobere veliko več prahu kot, če bi ga vklopili, ko odhajamo.

Veliko modelov ima v kompletu daljinski upravljalnik, ki je uporaben v primeru, da nam je nekaj umazanije padlo na tla; recimo moka v kuhinji. Tako samo s pritiskom na gumb prikličemo robotski sesalnik na določeno točko. Tam umazanijo posesa in gre nazaj na polnilno postajo.

Tako, kot vsaka druga naprava, tudi najboljši robotski sesalnik zahteva določeno stopnjo vzdrževanja in tudi čiščenja. Redno je potrebno prazniti košek za smeti, kamor se nalaga umazanija in prah. Očistiti je potrebno tudi krtače, ki skrbijo, da se prah pravilno pobere s talnih površin. Občasno je potrebno preveriti vse vrtljive dele, še zlasti kolesa, da ni kje kakšna ovira ali blokada. Okrog koles se radi navijejo lasje ali dlake domačih živali. Te lahko zavirajo kolo in robot opravi z manj površine kot bi lahko. Tudi hitreje se lahko izprazni baterija.

Vse obrabljene dele je potrebno pravočasno zamenjati, saj s tem podaljšujemo življenjsko dobo robotskega sesalnika. Pri postavitvi polnilne postaje v prostoru, moramo poskrbeti, da ima robotski sesalnik prosto pot do polnilne postaje. Ko se baterija izprazni do te mere, da jo je potrebno napolniti, robotski sesalnik sam najde pot in prične s polnitvijo baterije.

Robotski sesalnik se v marsikaterem domu uvršča med najbolj koristne hišne pripomočke. Uporabljamo ga praktično vsak dan zato mora biti kvalitetno narejen, da lahko zanesljivo opravi svoje delo. Skoraj  težko si  predstavljamo, kaj bi se zgodilo, če bi se pokvaril.

Najboljši robotski sesalnik


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 2195976000

Davčna številka: SI25040103

Šmartno ob Paki 134, 3327 Šmartno ob Paki

https://www.bralko.si/

tjasa.bralcom@siol.net

T: (03) 891 55 60

M: (041) 680 451

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »