bralko 2


Masažni stoli

Poznamo več vrst masažnih stolov. Namenjeni so različnim starostnim skupinam, eni so namenjeni vsem, drugi masažni stoli so namenjeni določeni starostni skupini in za določen namen.

To so pripomočki visoke kvalitete, imajo profesionalni izgled, različne blazine; blazine za masažo zadnjice, stegen, meč in stopal, več točkovna masaža gnetenja, trepljanja, in pritiskanja na vratu, ramenih, hrbtu, ter na križnem predelu, naklon ima nastavitev v avtomatiki in dvig naklona po zaključeni masaži. Upravljanje je moderno in enostavno. Določeni masažni stoli delujejo tudi na kovance in žetone. Vsak masažni stol je vedno dobrodošel.

Večina, kjer so v uporabi masažni stoli, uporablja tudi druge vrhunske aparate, kot je recimo najboljši robotski sesalnik ali masažni fotelj.

Masažni stol in ostali masažni pripomočki vam v veliki meri olajšajo težave in izboljšajo vaše počutje in gibanje. Ker zavzamejo bolj malo prostora, so resnično primerni za vsak dom in za vsako denarnico. Možno jih je uporabljati sede, leže pa tudi v avtomobilu. Na zalogi so večinoma različnih dimenzij. Masažni stol ni luksuz – največji luksuz je naše zdravje in dobro počutje.

V našem hitrem ritmu življenja čas ne dopušča sodobnemu človeku, da se ukvarja s seboj in svojo fizično obliko. Masažni stoli pa vam omogočajo ohranjanje telesnih aktivnosti in gibljivosti mišic brez kakršnih koli posledic.

Tako tudi skrajšajte čas za obiskovanje masažne sobe in vadbe drugje, saj ga lahko uporabljate kjerkoli - doma, v pisarni, v avtu. Vse tehnike in gibanja masažnega stola so dobro  programirane in zato bolj varne in predvidljive v primerjavi z masažo, ki se dela ročno. Pa naj gre za masažni fotelj ali pa so v rabi masažni stoli.

Zdravniki večkrat poudarijo, da se je v zadnjem času znatno povečalo število bolezni ožilja in srca, ki so povezane s podhranjenostjo, življenjskim slogom in v veliki meri zaradi pomanjkanja telesne aktivnosti. In v takih pogojih masažni stol pogosto služi kot preprečevanje srčnih bolezni in nadomešča stvari, ki jih telo rabi. Ročni maserji svetujejo svojim uporabnikom, da se udeležujejo masažnih sej, vendar pa večina nima dovolj prostega časa, tako, da so idealna rešitev  masažni stoli za dom. Vendar pa stroka poudarja, da je med množico masažne opreme zelo pametno izbrati visoko kakovostni masažni aparat, ki ima prilagodljivost intenzivnosti,  ter posamezne nastavitve, ki vodijo v učinkovite masažne tehnike in imajo raznolik program. Na prvem mestu je pomembno upoštevati prisotnost indikacij in kontraindikacij in izbrati pravi masažni stol. Zdravstveno mnenje sovpada z eno: da je masaža z aparati enakovredna ročni masaži, vendar pa je treba dati prednost najboljši kvaliteti, ki se dobi na trgu.

Prijetna glasba ki je priporočljiva ob uporabi masažnih aparatov sprosti telo in duha. Izberemo si lepo, umirjeno glasbo, da v nas sprosti še poleg telesa tudi našo dušo. Tako bomo dosegli najboljše možno sproščanje, ki nam bo koristilo na daljši rok. Poskrbimo za ustrezno temperaturo in klimo v prostoru, da nam bo masaža udobna. Odstranimo vse moteče elemente, kot je mobitel, da ne bomo prekinili procesa sproščanja. Poskrbimo tudi za vnos tekočine, da ne bo telo na drugi strani prikrajšano. Zavedati se moramo, da med masažo telo dela z določenimi funkcijami ali mišicami in moramo poskrbeti za njihovo normalno delovanje.

Masažni stoli


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 2195976000

Davčna številka: SI25040103

Šmartno ob Paki 134, 3327 Šmartno ob Paki

https://www.bralko.si/

tjasa.bralcom@siol.net

T: (03) 891 55 60

M: (041) 680 451

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »