bralko 2


Masažni fotelj

Masažni fotelj si danes lahko omislimo za domačo uporabo. Tako si cela družina, kadar koli jim to ustreza, privošči sproščujočo masažo v zavetju doma. Ni nam potrebno hoditi in se naročevati na masaže, čakati na vrsto, iskati parkirno mesto in izgubljati čas. Samo usedemo se na masažni fotelj in ga vklopimo.

Pred nakupom je dobro pogledati masažni stoli cenik v izbrani trgovin, da se bomo odločili katerega bomo kupili. Masažni fotelj ima lahko več dodatnih funkcij ali masažnih programov. Med masažnimi programi si potem lahko izberemo tistega, ki nam bo v danem trenutku najbolj ustrezal. Pri izbranem programu lahko dodatno izbiramo intenziteto masaže. S tem lahko prilagodimo hitrost, jakost masažnih predelov in poskrbimo, da bo masaža čim bolj udobna. V kolikor začutimo, da nam izbran program masaže ne ustreza ali je premočan za naše telo, z masažo prekinemo. Lahko nadaljujemo kasneje ali pa si izberemo drug program in vrsto masaže.

Masažna blazina je lahko dodatek, ki nam omogoča bolj udobno namestitev. Lahko nam koristi pri vratnem predelu, podpori hrbta ali pri samem sedenju. Največkrat masažna blazina ni vezana na masažni fotelj in jo lahko uporabljamo tudi drugje.

Pri odločitvi za nakup ne priporočamo rabljenega modela masažnega aparata. Rabljeni masažni aparat ima lahko več negativnih učinkov, kot pozitivnih. Določeni deli so lahko dotrajani ali obrabljeni in jih bo potrebno v kratkem zamenjati. S tem bodo nastali dodatni stroški in masažni fotelj lahko nekaj časa ne bo moč uporabljati.

Priporočamo, da pred nakupom, če je to le mogoče, masažni aparat testirate in preverite njegove lastnosti. Tako boste izbrali najbolj primernega za vaše potrebe. Če je le mogoče, poiščite specializirano trgovino ali salon, kjer imajo večjo izbiro masažnih foteljev. Tako boste na enem mestu dobili vse koristne informacije. Izkoristite prodajno osebje, da vam pove vse prednosti in razlike med modeli. Preverite tudi možnost dobave rezervnih delov ali servisa, če bi prišlo do okvare.

Pred nakupom je dobro, da si v svojem domu poiščete primerno lokacijo, kjer boste masažni fotelj namestili. Če le imate možnost, naj bo to ločena soba, kjer boste lahko ustvarili mir in harmonijo med masažo in ne bo čutiti zunanjih vplivov med masiranjem. Lahko si ustvarite mini sprostitveni kotiček, dodate dišeče svečke, poskrbite za prijetno svetlobo in dodate še glasbo za sproščanje. Tako boste dosegli maksimalen učinek masaže in sprostitve, da bo telo odvrglo vso breme in težo vsakdanjih vplivov.

Vsekakor priporočamo, da pred pričetkom uporabe, masažni aparat namestimo v skladu z napotki proizvajalca. Poskrbimo za ustrezen priklop na električno omrežje. Preberimo navodila za uporabo in poskrbimo, da bomo uporabili vse funkcije naprave, ki so omogočene. Na spletu poiščimo še kakšen koristen nasvet, da bomo v celoti izkoristili našo novo pridobitev.

Po končani posamezni seansi, je potrebno upoštevati navodila za vzdrževanje in poskrbeti, da bo masažni fotelj, vedno pripravljen za naslednjič. V kolikor ga je potrebno dodatno zaščiti pred vplivi okolja, s tem mislimo predvsem na prah ali vlago, moramo to storiti v skladu z navodili proizvajalca. Lahko, da imajo določeni modeli dodano zaščitno pokrivalo, da se po končani uporabi masažni stol enostavno prekrije.

Masažni fotelj


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 2195976000

Davčna številka: SI25040103

Šmartno ob Paki 134, 3327 Šmartno ob Paki

https://www.bralko.si/

tjasa.bralcom@siol.net

T: (03) 891 55 60

M: (041) 680 451

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »