bralko 2


Masažni aparat

Masažni aparat pozitivno vpliva na naše  zdravje in se v večini priporoča v okviru skoraj vseh  oblik za nego in za zdravje, fitnesa in treninga. Učinki masaže, pa tudi če gre za masažni stol ali masažni fotelj, lahko se tudi uporablja v salonih, kje so na voljo tudi različni masažni stoli, so zelo pozitivni. Kažejo se na mišicah, koži, živcih, cirkulaciji krvi in še kje. Masaža nam povečuje splošno dobro počutje. Masaže so lahko pri uporabi, ko gre za masažni aparat, tudi idealno dopolnilo pri lepotni negi.

Različni toplotni učinki masaže vplivajo na boljšo prekrvavitev telesa. Prijetne vibracije v telesu, tudi ko gre za masažni stol ali masažni fotelj, zelo dobrodejno vplivajo na telo.

Zakaj bi morali hoditi na drage masaže, če imate lahko profesionalno, dobro metodo masaže kar na domačem naslonjalu, v pisarni ali v avtomobilu? Ko enostavno uporabite svoj masažni aparat.

Metoda masaže usmerja vašo energijo na točno določene točke vašega telesa. Masažni aparat vam s toplotno metodo masira, ogreje in sprošča razbolele sklepe, mišice ter tudi (kar je zelo pomembno) pospeši krvni obtok.

Izbirate pa lahko med vrsto različnih masaž, več stopnjami intenzitete ter več stopnjami hitrosti, ki jih nastavite sami ali pa ima vaš masažni pripomoček daljinski upravljalnik. Skoraj vsak masažni aparat ima priložen daljinski upravljalnik.

Masažni aparat se v današnjem času veliko uporablja tudi za odpravljanje celulita. Celulit je pogosta težava, ki prej ali slej prizadene praktično skoraj vsako žensko. Marsikatero že v zgodnji mladosti. Večina  žensk ve, kako težko se je znebiti te neprijetne  nadloge, ki se pojavi predvsem na nogah in zadnjici in ne izgine niti po tem, ko vnesemo v svoje življenje stroge diete in redno telesno vadbo. Tudi pri teh težavah masažni aparat igra veliko vlogo. Različni masažni stoli omogočajo izboljšanje.

Z uporabo masažnega aparata se začnejo odstranjevati strupi, čistijo se nakopičene maščobe in limfni sistem. Koža je po vsaki masaži bolj čista in prekrvavljena - prve vidne, izboljšane  rezultate lahko opazujete že po nekaj dneh uporabe aparata.

Vaše telo bo prenovljeno, vaša energija podvojena in vi boste kar žareli!

Masažni aparat je priporočljiv in enostaven za upravljane, omogoča sproščujočo masažo, aparat vam nudi  masažo po napornem dnevu, uporabljate ga lahko v sedečem položaju ali leže, seveda pa vas lahko zmasira tudi kdo drug. Aparat  pa je le nepogrešljiv ker je zasnovan za različne dele telesa, zato ga lahko uporabljate za predel vratu, hrbta ramen prav tako okrog  pasu, bokov, stegen, nog, rok in stopal, primeren pa je za ženske kot moške, marsikateri masažni aparat pa je namenjen tudi otrokom.

Proizvajalci masažnih aparatov so pomislili tudi na ljudi, ki veliko potujejo in so na letališčih, nakupovalnih centrih in drugje. Na takih mestih so začeli nameščati masažne fotelje. Tako lahko potniki med dolgimi leti na letališčih, ali nakupovanjem, sprostijo napeto telo in lažje nadaljujejo svojo pot.

Cene masažnih foteljev so dostopne, tako, da si lahko za malo denarja privoščijo dobro masažo. Seveda je masažni stol primeren tudi za domačo uporabo. Na tak način si masažo lahko privoščimo vsak dan doma, kadar nam to najbolje ustreza.

Masažni aparat


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 2195976000

Davčna številka: SI25040103

Šmartno ob Paki 134, 3327 Šmartno ob Paki

https://www.bralko.si/

tjasa.bralcom@siol.net

T: (03) 891 55 60

M: (041) 680 451

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »