bralko 2


Masažna blazina

Masažna blazina se lahko uporablja tako doma in v avtomobilu in to vsak trenutek dneva. Z vibriranjem sprošča utrujene mišice.

Masažna blazina se mora prilegati vašemu tilniku, ramenom in trebuhu, pa tudi vašemu hrbtu, stegnom in mečem. Učinki so podobni, kot če bi uporabljali napravo, kot je recimo masažni stol ali masažni fotelj. Vemo, da je koža naš največji organ in v njej se nahaja največ receptorjev za hormon sreče. Občutke zadovoljstva običajno lahko sprosti že majhen, rahel dotik kože. Tako, da z masažo vračamo prožnost mišic in tkiva, sprošča se napetost mišic, odpravlja stres, telo pa tako dobi novo energijo in elan.

Masaža, kjer se uporablja masažna blazina, pomaga pri težavah z držo in hrbtom, ter pri preveliki napetosti v telesu. Telesna in duševna sprostitev masaže bo pozitivno vplivala na kakovost vašega življenja in sprostila energijske zavore, ki so posledica stresa in nakopičenih čustvenih problemov. To velja načeloma za vsak masažni aparat.

Masažna blazina spada pod napreden pripomoček, ki nudi neprekosljivo udobje in mnoge druge ugodne učinke. Gre za blazino z vgrajenimi masažnimi glavami, tako nam blazina pri pravilni uporabi ne le sprošča telo, temveč pomaga pri regeneraciji, odpravlja napetost in nežno neguje mišice. Masažna blazina je lahko tudi odlična ideja za darilo. Preverjamo pa tudi cene, ko iščemo najboljšega ponudnika. Lahko iščemo po spletu, pod rubriko; masažni stoli cenik in masažna blazina.

Za bolj drzne ljudi so na voljo tudi erotične masaže. Ženske večina obožujejo masaže za lepo oblikovano telo, proti celulitu, masaže v kombinaciji z drugimi programi, za izboljšanje kože in  splošnega počutja. Masažo lahko tako tudi podarite za darilo vsem, ki jo imajo radi in jim iskreno privoščite pravi užitek. In darilo, kot je masažna blazina, je eno med lepšimi.

Obstaja več kot 100 različnih masažnih tehnik, ki se uporabljajo za različne dele telesa. Vsaka  tehnika deluje posebej, vse masaže pa so namenjene enemu cilju. Izboljšanje počutja in večjo gibljivost, sproščenost in dobro počutje.

Masaža je manipulacija površinskih ali globljih mišičnih in vezivnih tkiv z uporabo različnih tehnik. Masaže pomagajo tudi takrat, ko smo v fazi zdravljenja, zmanjšujejo mišično refleksno aktivnost, spodbujajo sprostitev in dobro počutje. Učinek masaže je najdaljši na mišičevju. Predvsem gre za izboljšanje prekrvavljenosti zaradi boljšega dovajanja kisika, grozdnega sladkorja in ostalih potrebnih energetskih snovi za presnavljane mišic.

Pomembno pri uporabi masažnih blazin je, da se odpravijo mišične zatrdline. Plus vsega pa redna masaža ohranja in dviguje telesno vitalnost in posledično zmanjša podvrženost raznim poškodbam.

Masaža z masažnimi aparati učinkuje na mišice, saj jih pomaga obnavljati, za veliko poveča limfni pretok, ki spodbuja odstranjevanje škodljivih snovi v mišicah. Trde in utrujene mišice sprošča. Zelo pomemben pa je tudi učinek na živčni sistem. Dobrodošli so tudi učinki, ki so psihični, se pravi sprostitev, nismo več zagrenjeni, slabe volje, izboljša se naša samopodoba. Tudi vse starejše civilizacije so poznale tehnike masaže, nam pa danes napredek omogoča, da si masaže privoščimo doma, kadar nam paše, neodvisno od drugih.

Ime masaža izvira iz francoščine »massage«, kar pomeni trenje ali gnetenje, ali pa iz arabske besede »massa«, ki pomeni dotik, občutek ali ravnanje.

 

 

Masažna blazina


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 2195976000

Davčna številka: SI25040103

Šmartno ob Paki 134, 3327 Šmartno ob Paki

https://www.bralko.si/

tjasa.bralcom@siol.net

T: (03) 891 55 60

M: (041) 680 451

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »