bioptron2


Izposoja bioptron

Izposoja Bioptron na dom je sedaj na voljo pri nas!

Naprave BIOPTRON so medicinske naprave, ki se uporabljajo v profesionalne namene v bolnišnicah, specialističnih ustanovah, wellness in športnih centrih in tudi doma. Sistem svetlobne terapije Bioptron je primeren za vsakogar: širok obseg uporabe, preprostost uporabe, brez bolečin, kratek čas zdravljenja, brez znanih negativnih stranskih učinkov in izdelan v Švici!

Naprave BIOPTRON posedujejo inovativno tehnologijo in so izdelane tako, da so prijazne do vsakega uporabnika. Za vsako napravo so na voljo stojala, ki omogočajo priročno postavitev glede na potrebe vsakega posameznika. Tako je mogoče zlahka zdraviti vsak del telesa, uporabnik pa izkusi sproščeno in prijetno zdravljenja. Vse tri naprave, se razlikujejo le v velikosti in izdelavi, imajo enake fizikalne svetlobne lastnosti, ter imajo zato enako koristen učinek na človeški organizem.

Vse naprave za svetlobno terapijo BIOPTRON izdeluje BIOPTRON AG v Švici. Bioptron terapija se res toplo priporoča vsakomur.

Bioptron: učinkovita terapija za otroke in dojenčke.

Bioptron je klinično testirana in certificirana kot varna medicinska terapija za otroke in novorojenčke. BIOPTRON se uporablja za zdravljenje: obolenj kože, kot je ekcem manjših ran, poškodb in opeklin (podplutbe, izpuščaji, pordela koža itd.) alergijske bolezni dihal, kot je astma, okužbe zgornjih dihalnih poti, (prehlad, vnetje sinusov, angina) obolenja mišic, sklepov in kosti (artritis, mišični krči). Bioptron izposoja je resnično priporočljiva za vse, ki želite nuditi tovrstno terapijo otrokom v udobju njihovega domačega okolja.

Izposoja Bioptron je primerna tudi, ko jesen in zima povzročita občutke utrujenosti in slabega razpoloženja.

Jeseni in pozimi lahko kratki in pusti dnevi pri nekaterih ljudeh povzročijo občutke utrujenosti, slabega razpoloženja in velikokrat nam premankuje energije. Te simptome, znane tudi kot zimska depresija, povzroči nihanje notranje biološke ure. Pomanjkanje svetlobe lahko negativno vpliva tudi na ritem spanja, saj je dokazano, da je svetloba tista, ki nam daje energijo. V obdobju tega pomanjkanja energije je izposoja Bioptron še toliko bolj priporočljiva.

Svetloba BIOPTRON vam zagotavlja varen vir svetlobe, ki jo potrebujete za premagovanje zimske depresije, da napolnite svoje baterije s pozitivno energijo.

Za sezonsko motnjo razpoloženja (SAD) je značilna kombinacija simptomov, kot so:

·         kronična utrujenost

·         manjša motivacija

·         večja potreba po spanju

·         povečan apetit in posledično povečanje teže

·         nezmožnost doživljanja veselja in sreče

·         BIOPTRON je še vedno na prvem mestu v medicinski svetlobni terapiji za splošne zdravnike, dermatologe, plastične in estetske kirurge, zdravnike športne medicine in druge strokovnjake za nego kože in wellness z licenco. Od odkritja širokega spektra terapevtskih učinkov naprav BIOPTRON pred skoraj 30 leti, se je njihova uporaba razvila za učinkovito zdravljenje številnih obolenj. Sedaj imamo tudi pri nas na voljo izposoja Bioptron za udobno uporabo doma.

Režim zdravljenja za lajšanje bolečine temelji na teh načelih. Poli- in monokromatska polarizirana svetloba deluje na akupunkturne točke, oblikuje dodatne živčne poti za prenos elektromagnetnih dražljajev in vpliva na osredotočenost bolečine. Pri izbiri mest osvetljevanja je priporočena uporaba patogenega načela na podlagi opredelitve primarnih in sekundarnih območij, ob upoštevanju individualnega pristopa. Priporočljivo je uporabljati  točke, ki nimajo samo protibolečinskih učinkov, temveč tudi uravnavajo imunski sistem in delujejo protivnetno.

Izposoja bioptron


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 1575058000

Davčna številka: 57427526

Marxova ulica 31, 6330 Piran - Pirano

http://bodizdrav.si/

info@bodizdrav.si

+386 70 72 72 48

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »