bioptron2


Bioptron

Naprave, kot je Bioprton, so medicinske naprave, ki se uporabljajo v namen profesionalne rabe v bolnišnicah, specialističnih ustanovah, wellness in športnih centrih, seveda pa se lahko uporabljajo tudi doma. Sistem svetlobne terapije BIOPTRON je namenjen  za  vsakogar: ima  širok obseg uporabe, je preprost  za uporabo, brez vsakršnih  bolečin ob uporabi, potreben je kratek čas zdravljenja in je brez brez znanih negativnih stranskih učinkov.

Bioptron terapija zagotavlja uspeh. Je varna in nima nobenih stranskih učinkov. Aparat je izdelan v Švici!

Bioptron je varna, zelo učinkovita in ekonomična terapija za vse, ki jo uporabljajo, kjerkoli in kadarkoli.

Sistem svetlobne terapije Bioptron je klinično testiran, dokazan in certificiran za medicinsko obravnavo:

•          znakov staranja

•          bolečin

•          ran

•          dermatoloških motenj in težav s kožo

•          športnih poškodb

•          otrok

•          sezonskih motenj razpoloženja (SAD)

•          mikrocirkulacije in stimulacije celic

•          okrepitve imunskega sistema telesa

•          spodbujanja regenerativnih in zdravilnih procesov

•          pospeševanja celjenja ran

•          lajšanja bolečin ali zmanjšanja intenzivnosti bolečine

•          Prednost je še, da je na voljo izposoja Bioptron

Naj pojasnimo, kako deluje svetlobna terapija Bioptron;

Različne valovne dolžine svetlobe sprožijo biološke in celične reakcije.

Tkiva absorbirajo svetlobo in s tem zvišujejo raven ATP, kar izboljša metabolizem celice.

Rezultati , ki jih dobimo;

večja celična energija

večja mikrocirkulacija in celična dejavnost

večja proizvodnja kolagena in elastina

zmanjšanje oteklin in vnetja. Zato je Bioptron izposoja še bolj pomembna, saj si lahko tako omogočite dovolj pogoste terapije z našim aparatom v udobju svojega doma.

 

BIOPTRON  PROTI  STARANJU

 

Na milijone ljudi po celem  svetu uporablja BIOPTRON za neinvazivne kozmetične postopke s svetlobno terapijo za povrnitev mladostnega videza kože. Švicarski Bioptron je bil proglašen za najboljši pripomoček proti staranju na Evropskem kongresu estetske medicine in medicine proti staranju v Parizu.

Veliko mednarodnih strokovnjakov je predstavilo učinke svetlobne terapije Bioptron na konferencah proti staranju v Londonu, Parizu, Monte Carlu, Varšavi in Bukarešti ter prikazalo, kako polarizirana svetloba BIOPTRON, ki prodre v kožo, klinično dokazano zmanjšuje gubice in gube, povečuje čvrstost in elastičnost kože in zgladi polt. Zdrava in mladostna koža ter svež videz pa posledično vodita tudi v večjo samozavest in kakovost življenja.

Klinične raziskave so dokazale tudi, da BIOPTRON spodbujajoče deluje na celice kože, ki proizvajajo kolagen in elastin. Varna in neinvazivna terapija s svetlobo BIOPTRON v samo desetih minutah na dan zmanjša gube brez stranskih učinkov. Brez vsakih drugih nevarnih posegov, ki na dolgi rok vplivajo tudi na celotno telo.

 

Do sedaj so uporabniki  lahko  izkoristili prednosti terapije BIOPTRON le v salonu ali pri zdravljenju izključno na klinikah. Zdaj pa lahko vidno obnovite sijaj obraza, zmanjšate pigmentne madeže, izboljšate teksturo svoje  kože in zgladite trdovratne gube kar doma. Po samo deset minutni uporabi BIOPTRON na dan boste dosegli velike rezultate, saj svetloba prodre globoko v kožo in neprenehoma spodbuja sintezo kolagen. Napredno tehnologijo BIOPTRON lahko  kombinirate s kozmetičnimi kremami, s čimer dosežete še boljšo mikrocirkulacijo in čvrsto, sijočo kožo v samo dveh tednih. Uspeh je čudovit.

Bioptron


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 1575058000

Davčna številka: 57427526

Marxova ulica 31, 6330 Piran - Pirano

http://bodizdrav.si/

info@bodizdrav.si

+386 70 72 72 48

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »