bioptron2


Bioptron izposoja

Sedaj je tudi pri nas na voljo Bioptron izposoja

Naprave BIOPTRON posedujejo inovativno tehnologijo in so izdelane tako, da so prijazne čisto vsakemu uporabniku. Za vsako napravo so na voljo stojala, ki omogočajo idealno postavitev  glede na potrebe vsakega posameznika. Tako  je mogoče zlahka zdraviti popolnoma  vsak del telesa, uporabnik pa izkusi sproščeno in prijetno zdravljenje. Vse tri naprave se med seboj razlikujejo le v velikosti in izdelavi, sicer pa imajo enake fizikalne svetlobne lastnosti ter imajo zato enako koristen učinek na človeški organizem.

Vse naprave za svetlobno terapijo BIOPTRON izdeluje BIOPTRON AG v Švici.

Bioptron svetlobna terapija

Z njo lahko pospešujemo celjenje ran, zdravimo vse kožne bolezni, vnetja, zobobol, vnetje obnosnih votlin, … Izvajamo tudi terapijo čaker.

Uporaba   svetlobne terapije v medicini ima dolgo zgodovino. Prvi vir svetlobe, ki se je uporabljal v foto medicini, je bila naravna sončna svetloba. Sončna svetloba se je za zdravljenje uporabljala že v starem Egiptu. Kasneje je celo Hipokrat opisal uporabo sončne svetlobe za zdravljenje različnih bolezenskih stanj.

Zelo smo veseli, da je izposoja Bioptron  sedaj omogoča izvajanje terapije tudi pri vas doma.

Bioptron izposoja je primerna tudi za kozmetične in masažne salone oziroma vse centre dobrega počutja, ki želijo svojim strankam ponuditi najboljše.

Bioptron terapija je zaradi možnosti izposoje na voljo mnogo večjemu številu ljudi.

Po uporabi svetlobne terapije uporabniki opazijo, da je koža vedno lepša, ne potrebuje več korektorja za prikrivanje aken, vsaka terapija vodi do boljšega rezultata in to le po 6 dneh in na naraven način brez kemikalij.

Znanstveno je dokazano, da mnogo bolezni in poslabšanj duševnega stanja nastane zaradi pomanjkanja svetlobe. Danes zelo veliko  časa preživimo v zaprtih prostorih brez naravne svetlobe. To pa močno ogroža naše zdravje in je eden glavnih vzrokov raznih bolezni. Svetloba je bistvenega pomena za ohranjanje zdravja in preprečevanje bolezni, še vedno je ena najpomembnejših osnov za kakovostno življenje, zato je Bioptron izposoja še toliko bolj priporočljiva za vse, ki čutite njeno pomanjkanje.

Za svetlobo Bioptron pa se skriva več:

* aktivira celično delitev

* izboljša imunski odziv telesa

* spodbuja zdravilne procese v celem telesu

 

Napravo Bioptron lahko pri nas kupite ali si jo izposodite po ugodni ceni.

Režimi zdravljenja za lajšanje bolečin temeljijo na teh načelih. Poli- in monokromatska polarizirana svetloba deluje na akupunkturne točke, oblikuje dodatne živčne poti za prenos elektromagnetnih dražljajev in vpliva na osredotočenost točke  bolečine. Pri izbiri mest osvetljevanja je priporočena uporaba patogenega načela, na podlagi opredelitve primarnih in sekundarnih območij, seveda  ob upoštevanju posameznega pristopa. Priporočljivo je uporabljati te točke, ki nimajo le protibolečinskih učinkov, temveč tudi uravnavajo imunski sistem in istočasno  delujejo protivnetno. Zato je naša velika prednost, da je za vas možna Bioptron izposoja.

Ker skoraj vsako bolezen spremlja tudi bolečina, je lahko seznam neposrednih indikacij neskončen. Na podlagi potenciala svetlobe BIOPTRON v zvezi z vplivom na tonično, akutno in visceralno bolečino, so se možnosti zdravnikov v procesu zdravljenja precej povečale na zadovoljstvo zdravnikov in uporabnikov.

Napravo Bioptron lahko pri nas kupite ali si jo izposodite po ugodni ceni.

Bioptron izposoja


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 1575058000

Davčna številka: 57427526

Marxova ulica 31, 6330 Piran - Pirano

http://bodizdrav.si/

info@bodizdrav.si

+386 70 72 72 48

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »