Barbio’s

DomovBarbio’s

Barbio’s

Naši izdelki nastajajo zato, da ti olajšajo kuhanje.

Lažja priprava zdravih in okusnih jedi.

Doma pripravljena in skuhana hrana je neprimerljivo boljša od industrijsko pripravljene, saj točno vemo, kaj vsebuje: koliko in katere maščobe, meso, zelenjavo, sol, začimbe … smo uporabili.

Z dodatkom Biogette ali Bio zeliščnih soli je kuhanje popolnoma enostavno, okusi pa za prste obliznit!
Zdaj ni več izgovora, da ne bi jedli okusne in zdrave hrane.

Že od malih nog sem rada packala v kuhinji, česar moja mama ni bila preveč vesela.

Odkar pa se bolj zavedam problemov z onesnaženjem, pesticidi in zdravo prehrano, me to področje zelo zanima.

Še posebej po rojstvu mojih dveh otrok sem se zavedela, da naša hrana že od rojstva določa, kako bomo živeli, kakšne bolezni in alergije nas bodo pestile, kako bomo odporni, in podobno. Ker izhajam iz kmečkega okolja, mi je bila zdrava in doma pridelana hrana vsaj poleti vedno na voljo.

Kaj pa pozimi?

Spomnila sem se moje stare mame in njenega velikega vrta, kjer sem ji kot majhna punčka velikokrat pomagala pri delu in spravilu pridelkov.

Stara mama jih je vedno skrbno predelala in shranila za ozimnico: marmelade, vložena zelenjava, zamrznjeno sadje in zelenjava, s soljo konzervirana živila… Vse popolnoma naravno in brez dodatkov!

Tako je nastala ideja za moj prvi izdelek – Biogetto.

Recepturo sem pripravila sama in jo vrsto let pripravljala za lastno uporabo, saj mi kupljeni nadomestki niti približno niso bili všeč.

Ker je Biogetta res izvrsten in naraven izdelek, jo zdaj pripravljam tudi zate.

Predvsem želim tudi drugim mamam ponuditi nekaj, kar jim bo olajšalo kuhanje za njihove malčke brez umetnih pripravkov z glutamati, konzervansi, barvili in podobnim.

Barbara Meža – ustanoviteljica Barbio’s:
Ko sem dobila otroka, sem začela bolj paziti na to, kakšno hrano pripravljam. Izdelek, kot je Biogetta, sem dolgo iskala in ga nato začela sama pripravljati za domačo uporabo.

Iz tega je potem nastala ideja za podjetje, saj sem želela tudi drugim mamam ponuditi nekaj, kar jim bo olajšalo kuhanje za njihove malčke brez umetnih pripravkov z glutamati, konzervansi, barvili in podobnim.

Za pripravo uporabljamo le vrhunske surovine, ki so večinoma lokalnega izvora.

Uporabljene so brez dolgih transportnih poti in skladiščenja, tekom katerega se izgubi mnogo koristnih snovi.

Za nabavo ekološke zelenjave in zelišč sodelujemo neposredno s slovenskimi ekološkimi kmetijami, katerih število se iz leta v leto povečuje.

Na ta način podpiramo lokalno okolje in prispevamo k ohranjanju slovenskega podeželja.

Domača ekološka zelenjava in začimbe v izdelkih tako ohranijo vse bogastvo vitaminov, mineralov in drugih koristnih snovi, okusne jedi pa so hitro pripravljene.

Košnja trave na kmetiji Podkubovšek

Povsem brez umetnih dodatkov, konzervansov, ojačevalcev okusa, škrobov, maščob, sladkorjev in drugih tovrstnih aditivov.

Z našimi inovativnimi naravnimi izdelki je kuhanje enostavnejše, saj jedem dodajo odličen okus povsem brez uporabe umetnih snovi, konzervansov, ojačevalcev okusa, škrobov, maščob, sladkorjev in drugih tovrstnih sestavin.

Domača ekološka zelenjava in začimbe v izdelkih tako ohranijo vse bogastvo vitaminov, mineralov in drugih koristnih snovi, okusne jedi pa so hitro pripravljene.

100% z domačega vrta!

Naši izdelki so dostopni po vsej Sloveniji.

Izdelki Barbio’s so že na voljo v naslednjih trgovinah po Sloveniji:

  • Hofer (občasno v akciji)
  • Interspar (na polici z jušnimi dodatki)
  • Lidl (Lojtr’ca domačih)
  • Mercator hipermarket (na bio polici)
  • Trgovine z zdravo prehrano (Kalček, Domača trgovina, Norma, Apoteka Natura….)
  • Spletne trgovine (Malinca, Zeleni zabojček, Konoplja.net…)

Barbio’s v trgovinah z zdravo prehrano

Vsi naši izdelki so skrbno pripravljeni in narejeni iz kakovostnih sestavin.

Trudimo se, da so sestavine ekološkega in lokalnega izvora, torej pridelane v Sloveniji. Objavljamo podatke o kmetijah, s katerimi sodelujemo. Se nam pa tudi zgodi, da kakšne sestavine ne moremo dobiti ob pravem času, predvsem začimb. Tako smo se povezali tudi z avstrijskimi zeliščnimi kmetijami, kjer je zaloga večja.

Želimo, da ste z našimi izdelki zadovoljni, da so zdravi in varni. Zato jih dajemo na mikrobiološka testiranja, da se prepričamo o njihovi kakovosti, še preden vam jih ponudimo v spletni trgovini. Prav tako smo za vse naše izdelke pridobili ekološki certifikat. Če bi se zgodilo, da kakšen izdelek ne bi imel certifikata, bi bilo to posebej omenjeno ob njegovem opisu v spletni trgovini.

Zavedamo se, da se kljub našemu trudu lahko primeri, da kdaj z izdelkom ne boste zadovoljni. V tem primeru nam sporočite, kaj je bilo narobe, da bomo to lahko popravili. Izdelek pa nam seveda lahko vrnete in v celoti vam bomo povrnili kupnino (nekaj stroškov pa boste verjetno imeli s pošiljanjem).

Barbios Ekološki certifikat 2016

Storitve / Ponudba

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve