banex logo


Sirkova metla

V vsakem domu ali poslovnem prostoru pridemo do situacije, ko moramo storiti določena zoprna opravila. Med njih štejemo tudi čiščenje. Da bi čiščenje bilo vsaj malo lažje, nam je na voljo kar nekaj pripomočkov. Med pripomočke za čiščenje spada tudi sirkova metla. Za lažje pometanje bodo sirkove metle poskrbele in spravile na kup vso umazanijo in prah, ki se je nabral na tleh. Samo pometanje je enostavno in ne zahteva veliko napora. Sirkova metla je primerna za pometanje zunanjih površin. Površina je lahko mokra ali suha, pometanje s sirkovo metlo bo enostavno. Gosto prepletene ščetine, ki so dolge in trde, so narejene iz kakovostnih materialov. Pri pometanju se nam ne bo potrebno sklanjati in hrbtenica ne bo trpela.

 

Med pometanjem bomo potrebovali še en pripomoček. Smetišnica bo poskrbela, da na njo spravimo vse kar smo pometli na kup. Smeti odvržemo v koš za odpadke in pometanje je končano. Seveda se s pometanjem čiščenje ne zaključi. Včasih bo potrebno tla dodatno obrisati, ker nam pometanje ne bo odneslo vso nesnago. Lahko bomo uporabili brisalec za tla, s katerim bomo obrisali pod. Odvisno od načina brisanja, bomo mogoče uporabili še katerega od čistilnih pripomočkov. V kolikor bomo tla brisali z mokrim načinom, bomo uporabili vodo in čistilo, ki je namenjen pomivanju talnih površin. Če ba bomo tla obrisali na suho, ker bomo želeli samo umakniti prah, bomo za to uporabili krpe. Krpe so lahko iz različnih materialov. Najbolj pogosto pa so iz mikrovlaken, ker se najbolje obnesejo.

 

Sirkova metla je izredno trpežna. Kvalitetne ščetine omogočajo pometanje tako zunaj, kot v notranjih prostorih. Močni ročaj, ki naj bi bil lesen, omogoča izreden oprijem med pometanjem. Ker so sirkove metle uporabne tako za suhe kot mokre površine, jo lahko uporabljamo tudi za pometanje skladišč ali dvorišč. Sirkove metle so bile včasih razdeljene v več kvalitetnih razredov. Razlika je bila v številu šivov, ki smo jih našli na metli. Najbolj pogosto so bile sirkove metle petkrat šivane. S tem so uporabniki vedeli, da bo sirkova metla zdržala dolgo časa. Tako so ščetine ostale na svojem mestu in niso izpadale med pometanjem. Ko so se ščetine toliko obrabile, da pometanje z njimi ni več možno, je bil znak, da je potrebno kupiti novo sirkovo metlo.

 

Kadar čistimo, bomo poleg pometanja, morali obrisati prah s polic ali drugih predmetov. Omelo za prah nam bo tukaj prišlo prav. Z omeli bomo dosegli prav vse kote, lahko bomo obrisali prah med kipci, ki stojijo na policah, ujeli prah na lučeh in tako naprej. Omela nam bodo dodatno pomagala, da ves prah, ki se je dvignil s tal, ujamemo in ga odstranimo. Ker se prahu nikakor ne moremo izogniti, je redno pometanje in brisanje prahu postalo del naše dnevne rutine. Ker je zlasti v velikih hišah veliko prostorov za očistiti, je dobro, da so v to opravilo vključeni vsi člani družine. Otroke v čiščenje vključimo skozi igro. Tako bo čiščenje za njih postala zabava in ne muka. Če bodo na koncu deležni še kakšne nagrade, bodo toliko hitreje pristopili k čiščenju.

Sirkova metla


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 5348382000

Davčna številka: SI12260827

Oplotniška cesta 1A, 3210 Slovenske Konjice

https://www.banex.si/

prodaja@banex.si

T: 03 757 1518

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »