banex logo


Osvežilec prostora

Enostaven gospodinjski pripomoček, ki nam pomaga, da stvari ostanejo na svojem mestu. Govorimo o ščipalki za obešanje. Pomagajo nam, da stvari, ki jih obešamo, ostanejo na svojem mestu ali da jih veter ne odnese k sosedu. Ščipalke za perilo so lahko pisanih barv in narejene iz različnih materialov. Med materiali je bil dolgo časa les vodilni material. Kasneje je to vlogo prevzela plastika, ki je omogočala večjo kreativnost z vidika oblikovanja. Ščipalke so počasi prevzemale drugačno obliko od običajne. Tudi barve so bile v plastiki bolje uporabljene, ker se je lahko vsak odločil katero barvno kombinacijo bo imel in uporabljal. Lesene ščipalke so počasi tonile v pozabo. Zadnje čase pa zaradi okoljevarstvenih razlogov in zmanjšanju količine plastike v obtoku, les ponovno pridobiva na veljavi. Temu ukrepu je podvržen tudi osvežilec prostora. Še zlasti takrat, ko je v obliki spreja in vsebuje plin, kot razpršilno sredstvo.

 

Ščipalke za perilo niso namenjene samo za obešanje oblačil. Uporabimo jih lahko tudi drugje. Recimo vrečke z živili, ki jih lahko enostavno in hitro zapremo s pomočjo ščipalke. Tudi vrečko lahko hitro pritrdimo na rob ali ograjo in v vrečko odlagamo smeti, listje ali kaj drugega. Tudi pri otroški igri, so ščipalke za perilo lahko odlična igrača. Osvežilec prostora kot igrača ni predviden.  Pomagale nam bodo obesiti rjuhe nad mizo, ko se bodo otroci igrali pirate ali si gradili skrivno postojanko. Tudi kadar bodo otroci risali, bodo ščipalke imele glavno vlogo. Svoje risbe bodo z lahkoto obesili in nam pokazali kaj so vse ustvarili.

 

Vsekakor bomo pri čiščenju kopalnice in sanitarij uporabili lateks rokavice. Teh rokavic po uporabi ne bom prali in obešali s ščipalkami, da bi jih posušili. Bomo pa ščipalke vsekakor uporabili, če bomo recimo tuš zaveso morali umakniti, da bomo očistili tuš kabino. Takrat uporabimo ščipalko in zaveso umaknemo. Ščipalka nam bo zavezo držala v poziciji, da nas ne bo ovirala pri čiščenju. Rokavice za enkratno uporabo bomo po uporabi in končanem čiščenju enostavno zavrgli v koš za smeti. V sanitarijah WC ščetka nudi varno zatočišče bakterijam, zato jo je potrebno bolj pogosto čistiti. Osvežilec prostora, nam bo prostor odišavil.

 

Ko obešamo oblačila na vrv za sušenje, bodo ščipalke za perilo imele glavno besedo. Poskrbeti moramo, da jih imamo dovolj na zalogi, da bomo lahko vse obesili. V kolikor jih nam zmanjka, moramo samo preveriti ali lahko nekatere stvari obesimo skupaj. Tako lahko recimo brisače, robce in gospodinjske krpe, obesimo na vogalih skupaj. Pri tem za dva vogala uporabimo eno ščipalko. Tako bi recimo, pri treh brisačah namesto 6 ščipalk porabili samo 4 ščipalke. Plastične ščipalke se sčasoma obrabijo. Obraba se kaže v pokanju plastike, ki vodi v razpadanje plastike. Na to predvsem vpliva sonce.

 

Ščipalke za obešanje najdemo v vseh bolje založenih drogerijah, živilskih trgovinah in trgovinah z gospodinjsko opremo in pripomočki. Velikokrat jih kupimo šele takrat, ko jih vidimo na prodajnem mestu. Redkokdaj se spomnimo in jih doma dodamo na nakupovalni seznam. Prej na nakupovalni seznam dodamo osvežilec prostora, kot ščipalke. Ker njihova ceni ni velika, jih imamo doma vedno na zalogi večje količine. Tudi, če bi morali obesiti oblačila iz treh ali štirih pranj, bi jih imeli dovolj. In še bi nam ostale, če bi želeli dodatno še kaj obesiti. Najbolj pogosto jih hranimo v posebni košari, ki je namenjena samo ščipalkam.

Osvežilec prostora


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 5348382000

Davčna številka: SI12260827

Oplotniška cesta 1A, 3210 Slovenske Konjice

https://www.banex.si/

prodaja@banex.si

T: 03 757 1518

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »