banex logo


Dišava za dom

Večkrat se zgodi, da se brez razloga ne počutimo več najbolje v našem bivališču ali domovanju. Lahko to pride zaradi same lokacije, prehoda svetlobe ali pomanjkanja svetlobe v prostoru, prostor ni dovolj prezračen, ali pa nam oprema doma ali dišava za dom ni več všeč. Lahko smo se naveličali trenutne postavitve pohištva, mogoče nam ne ustreza več barva na steni. Skratka razlogov je lahko ogromno, ko pridemo do te situacije. Kadar koli se nam to zgodi, je potrebna akcija, da bomo stvari spremenili. Tako se bomo spet počutili dobro in imeli pozitivno energijo. Prava dišava za dom, bomo poustvarila vzdušje zelo preprosto in hitro.

 

Včasih so potrebne malenkosti, recimo zamenjati zavese, kupiti nekaj nove dekoracije, okrasne predmete ali kaj podobnega. Včasih pa so potrebne večje spremembe, kot je recimo menjava pohištva v dnevni sobi, predsobi ali pa moramo prenoviti kuhinjo. Včasih je res problem samo v eni stvari, ki pa jo težko vedno prepoznamo. Če bi zamenjali čistilec tal, te spremembe zagotovo ne bomo občutili. V kolikor bi pa zamenjali omaro, ki je počasi začela razpadati, pa se bo to poznalo. Seveda je dišava za dom pomembna. Skupaj z vsem, kar imamo v našem domovanju, tvori celoto. Vsaka malenkost šteje, pa četudi gre za steklene slončke ali pa spominek, ki smo ga prinesli s potovanja po Grčiji. Vsem je jasno, da bomo čar, energijo in domačnost doma, ustvarili z vsem, kar nas obdaja v domu in z vsemi člani družine.

 

Ko se bomo lotili pomivanja tal, nam bo pomivalec tal pri tem pomagal. Tako bo tudi on nehote prispeval k boljšemu počutju, ker bomo očistili tla in odstranili vso umazanijo in prah. Ne glede na naš prispevek, bo k vsemu temu potrebno dodati še sonce in svetlobo. Če bo prostor obsijan s soncem in imel veliko svetlobe, bomo tudi mi lažje funkcionirali. Tako se bomo lahko predajali sončnim žarkom in poleg tega še ujeli vitamin D, ki je zelo pomemben faktor za dobro počutje.

 

Dišava za dom, bo odigrala svojo vlogo, enako kot gumijasta metla, ko bomo pometali dvorišče. Tudi prostor pred našim domom vpliva na naše počutje. Če bo okolica urejena in bo tako še v notranjosti objekta, bo naša energija na visoki ravni. Vsaka malenkost bo doprinesla en kamenček v mozaiku do dobrega počutja. V kolikor sami nimamo preveč dobrih idej ali domišljije glede opreme za naš dom, je potreben posvet z drugimi osebami. Lahko povprašamo prijatelja in sorodnike ali pa enostavno poiščemo strokovno pomoč. Arhitekti, studii za opremo doma in prostorov, razni svetovalci za dekoracijo notranjih prostorov, nam bodo znali pravilno svetovati. Seveda bo veliko lažje tudi za njih, če si bodo prostor ogledali. Tako nam bodo podali najboljšo možno rešitev, da se bomo res počutili kot doma. Seveda so lahko določeni strokovnjaki iz tega področja predragi za naš proračun. Takrat bomo morali poiskati drugačno rešitev. Še najbolje pa je, da pri tem sledimo svojemu notranjemu občutku in našim željam, oziroma dodamo tiste stvari, ki si jih želimo gledati ali uporabljati vsak dan. Samo tako bomo res imeli popolno harmonijo.

Dišava za dom


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 5348382000

Davčna številka: SI12260827

Oplotniška cesta 1A, 3210 Slovenske Konjice

https://www.banex.si/

prodaja@banex.si

T: 03 757 1518

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »