banex logo


Čistilo za vodni kamen

Vsak dom je ne glede na opremljenost potrebno čistiti. Samo bivanje ni prijetno, če dom ni čist. Za določene je čistoča doma pomembnejša od opreme ali izgleda. Še zlasti to velja za vse alergike na hišni prah in pršice. Ker bomo za čiščenje potrebovali čistilna sredstva, bomo med njimi zagotovo imeli čistilo za vodni kamen. Čistilna sredstva nam bodo pomagala vzdrževati čisto bivalno okolje. Čiščenju se ne moremo izogniti že v sami fazi gradnje objekta. Zato so na trgu posebna sredstva za odstranjevanje barve, malte, lepil, smol in tako dalje. Ta čistilna sredstva kupujejo običajno gradbena podjetja. Posamezniki pa takrat, ko se sami lotimo določenih gradbenih del doma.

 

Ker je v vsakem domu kuhinja glavni ali pa celo najbolj pomemben prostor, se posledično čiščenju kuhinje nameni kar nekaj časa. V velikih primerih je kuhinja središče dogajanja in družinskega življenja. Posledično pa seveda zbirališče za umazanijo vseh vrst. Zaradi tega dejstva, bomo v kuhinji potrebovali kar nekaj vrst čistilnih pripomočkov. Čistilo za pečico bo gotovo eno bolj pomembnih čistilnih sredstev. Na drugem mestu ali pa celo na prvem bo čistilo za vodni kamen. Vsakič ko bomo odprli pipo za vodo, se bo vodni kamen začel nabirati. Tega dejstva ne moremo nikakor preprečiti. Seveda nam ponujajo določene magnete, ki jih namestimo na cevi, da bi preprečevale nabiranje vodnega kamna. Ampak v realnosti nam edino pomaga čistilo za vodni kamen. Potrebovali bomo še čistilna sredstva za odstranjevanje maščob. Potem bo tukaj še čistilno sredstvo za kuhalno ploščo, hladilnik, tla, tablete za pomivalni stroj, detergent za ročno pomivanje posode in še kar nekaj čistil bi lahko našteli.

 

Seveda določena čistilna sredstva niso primerna za druge površine ali namene. Recimo čistilo za steklo, ni primerno za čiščenje tal. Sama sestava čistilnega sredstva ni primerna za določeno površino. Lahko površino poškoduje ali pa na površini pusti trajne madeže. Recimo za kuhinjsko korito, čistilo za parket nikakor ni primerno. Vedno je potrebno glede na namen in površino, uporabiti tisto čistilno sredstvo, ki je najbolj primerno.

 

Vodni kamen se najbolj pogosto nabira v kopalnici in kuhinji. Za odstranitev vodnega kamna s ploščic, je primerna uporaba čistilnega sredstva za keramične ploščice. Čistilo za vodni kamen bo poskrbelo, da se bo iz ploščic odstranila maščoba in vodni kamen. S takim čistilnim sredstvom lahko očistimo kopalno kad, tuš kabino, umivalnik in keramične ploščice.

 

Ker imamo v vsakem domu tla, ki jih je potrebno očistiti. Samo sesanje in brisanje prahu ni vedno dovolj. Zato je potrebno uporabiti čistilna sredstva za talne površine. Tukaj nam nikakor ne pridejo v poštev čistilna sredstva za odstranjevanja vodnega kamna. Pri vsakem čiščenju in uporabo kemičnih čistilnih sredstev, je potrebno poskrbeti za prezračevanje. Ker čistilna sredstva lahko oddajajo vonj, ki je lahko včasih moteč ali celo škodljiv. Vedno je potrebno poskrbeti, da je uporaba čistilnih sredstev varna. Če je potrebno, se zaščitimo pred začetkom dela, da ne bomo kasneje potrebovali zdravniško pomoč ali ugotavljali, da smo se poškodovali. Poskrbimo tudi, da so vsa čistilna sredstva varno shranjena in izven dosega otrok. V kolikor je potrebno, čistilna sredstva zaklenemo v shrambo ali v drug prostor, kjer ga otroci ne bodo dosegli.

Čistilo za vodni kamen


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 5348382000

Davčna številka: SI12260827

Oplotniška cesta 1A, 3210 Slovenske Konjice

https://www.banex.si/

prodaja@banex.si

T: 03 757 1518

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »