avto-kombi


Rent a kombi

Za potovanje s prijatelji, izlet s poslovnimi partnerji ali družinske počitnice, je rent a kombi prava izbira. Kombi je prostorno vozilo, ki ima lahko zadaj prostor za tovor ali sedeže za več oseb. Zato lahko z njim udobno potujejo velike družine, skupine prijateljev ali sodelavcev. Če si želite organizirati prevoz za več oseb, pa nimate dovolj prostora v svojem avtu, bo to težavo rešil najem kombija.  Z njim se lahko odpravite na morje ali po Evropi. Takšno potovanje je pametna izbira tudi, če potujete z otroki ali starejšimi, saj se lahko – v nasprotju z javnimi prevozi – prilagodite njihovemu tempu in se ustavite kadar to želite. Rent a kombi pa vam lahko pomaga tudi pri selitvi. Če želite izvesti prevoz opreme in prtljage, lahko to naredite takrat, ko si zamislite, ne da bi čakali na selivce.  Ko si želite velikih nakupov, kot je nova televizija, kavč in omara, pa v vašem prtljažniku ni zadosti prostora, bo izposoja kombija rešila ta problem.  Z najetim vozilom se lahko hitro, udobno in brezskrbno zapeljete do nakupovalnih centrov, kot je Ikea, ne da bi se morali odpovedati novi sedežni garnituri, ker vam zmanjka prostora v avtu.  Uživajte v tem, da se lahko zapeljete kamorkoli in kadarkoli, pri tem pa je poskrbljeno za vinjeto, udobje in zavarovanje.

Če razmišljate o najemu, vam podjetje Avto-kombi Celje nudi rent a kombi po ugodni ceni. Glede na vaše želje in potrebe lahko izbirate med vozili različnih znamk in velikosti, od takih, ki imajo več prostora za potnike do takih, ki so namenjeni prevozu pohištva in podobnega tovora. Izbirate lahko med vozili znamk Peugeot, Renault, Fiat, Ford, Citroen in Volkswagen.  Če se odločite za najem vozila pri Avto-kombi Celje, bodo poskrbeli, da bo postopek najema prijeten in enostaven. V podjetju si želijo zadovoljnih strank, zato so vam na voljo tudi izven delovnega časa, ob vikendih in praznikih. Poleg tega vam v času najema nudijo brezplačno parkirišče za vaše vozilo. Kombi si lahko izposodite za nekaj ur, nekaj dni ali za daljše časovno obdobje. V primeru, da vozilo najamete za več kot teden dni, vam pri tem pa priznajo dodatne popuste. Če se odločite za rent a kombi, boste na vozilu dobili tudi letno vinjeto, tako da so vam odprte vse poti in se lahko brez skrbi peljete po Sloveniji. Ker se v podjetju Avto-kombi Celje  zavedajo, da je varnost na prvem mestu, so vsa njihova vozila dvojno zavarovana in imajo tako obvezno kot tudi kasko zavarovanje, ki velja za potrebe izposoje vozil. Vozila so redno servisirana in vzdrževana, tako, da bo vaše potovanje potekalo nemoteno. V ceno najema kombija je všteta 24-urna asistenca, če se vam slučajno zgodi, da potrebujete pomoč na cesti. Tudi za red in za čistočo je poskrbljeno, saj vozilo vedno prejmete v brezhibnem stanju. Postopek najema je preprost, zaposleni v podjetju Avto-kombi Celje  pa vam bodo pri tem z veseljem pomagali. Za najem potrebujete veljavno vozniško dovoljenje in osebni dokument, ostale pogoje pa lahko preberete na njihovi spletni strani. 

Rent a kombi


Podjetje nima akcij.

AVTO-KOMBI d.o.o.

ID za DDV: SI 32120737

Cesta v Teharje 9

http://www.avtokombi.si/

avtokombi.celje@gmail.com

+386 41672374

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »