avto-kombi


Rent a kombi Celje

Da je vožnja s kombi vozilom res udobna, je kombi opremljen z veliko udobnimi sedeži in ima tudi dovolj prostora za prtljago.  Pred vsako izdajo novemu najemniku pa je vozilo pregledano in temeljito očiščeno, tako da boste pri rent a kombi Celje lahko brez skrbi.  Brezhibna osebna in kombi vozila so pred oddajo pregledana, redno servisirana in zavarovana.  Vsa vozila Avto-kombi Celje so celo dvojno zavarovana in imajo tako obvezno kot tudi kasko zavarovanje, ki velja za potrebe izposoje vozil, saj se zavedajo pomena varnosti. Izbirate lahko med vozili znamk Peugeot, Renault, Fiat, Ford, Citroen in Volkswagen. Če razmišljate o najemu, vam podjetje Avto-kombi Celje nudi rent a kombi po ugodni ceni. Glede na vaše želje in potrebe lahko izbirate med vozili različnih znamk in velikosti, od takih, ki imajo več prostora za potnike do takih, ki so namenjeni prevozu pohištva in podobnega tovora. Pri Avto-kombi Celje, bodo poskrbeli, da bo izposoja kombija potekala čim bolj hitro in enostavno. Za informacije in pomoč so vam na voljo tudi izven delovnega časa, ob vikendih in praznikih, saj si želijo, da bi imeli čim manj težav in vprašanj. Poleg tega vam v času kombi najema nudijo brezplačno parkirišče za vaše vozilo. Kombi si lahko izposodite za nekaj ur, nekaj dni ali za daljše časovno obdobje. Če se odločite za rent a kombi Celje, boste na vozilu dobili tudi letno vinjeto, tako da se lahko brez skrbi peljete po celi Sloveniji. Kaj pa če gre slučajno kaj narobe? V ceno najema kombija je všteta 24-urna asistenca, če se vam slučajno zgodi, da potrebujete pomoč na cesti. . Pri najemu potniškega vozila je vsekakor potrebno izpostaviti varnost. Za najem potrebujete veljavno vozniško dovoljenje in osebni dokument, ostale pogoje pa lahko preberete na njihovi spletni strani. Zaposleni v podjetju Avto-kombi Celje  vam bodo pri tem z veseljem pomagali.

Poleg kombi najema, lahko v podjetju Avto-kombi Celje tudi kupite osebna in dostavna vozila. Če torej načrtujete izlet z družino ali sodelavci, potovanje s prijatelji ali prevoz tovora, potem je najem kombi vozila prava izbira. Omogoča vam brezskrbno potovanje in veliko prostora za najljubšo družbo z vso njihovo prtljago. Opravke si boste olajšali s pametno izbiro vozila. S kvalitetnimi vozili, ki so prostorna, varna in udobna, bo pot lažja. Ker je na izbiro toliko različnih cenovnih razredov, velikosti in opreme, boste brez težav izbrali popoln avto za to nalogo –od selitve do počitnic z veliko prijatelji. Če potrebujete prostorno vozilo za en dan, ali daljše obdobje, potem je rent a kombi Celje prava izbira. Fleksibilni najemi vam nudijo možnost, da prikrojite paket svojim željam. S kombijem ste samostojni, saj si sami organizirate potek selitve ali potovanja, vrez dolgih čakanj na selitveni servis ali javni prevoz. Ne le za potovanja, tudi za večje nakupe pride najem kombija zelo prav. Večjih kosov pohištva, kot so omare ali sedežna garnitura, zagotovo ne morete spraviti v prtljažnik običajnega avtomobila. Rent a kombi Celje je tako odlična ideja, kadar potrebujete več prostora. Velik prtljažnik vam bo olajšal izlet v nakupovalni center, pa tudi selitev, saj imate nad prevozom popoln nadzor in vam ne bo potrebno čakati selitvenega servisa. 

Rent a kombi Celje


Podjetje nima akcij.

AVTO-KOMBI d.o.o.

ID za DDV: SI 32120737

Cesta v Teharje 9

http://www.avtokombi.si/

avtokombi.celje@gmail.com

+386 41672374

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »