avto-kombi


Najem kombija

Načrtujete družinski izlet, potovanje s prijatelji ali selitev? Dober načrt se začne s pametno izbiro vozila. S kvalitetnimi vozili, ki so prostorna, varna in udobna, bo pot lažja. Vaš mali avto tej nalogi mogoče ni kos, ampak zato ni potrebno razmišljati o menjavi. Obstaja možnost najema, ki je po vaši meri. Če potrebujete prostorno vozilo za en dan, ali daljše obdobje, potem je najem kombija prava izbira. Odločite se lahko za takega, ki ima veliko prostora za tovor, ali pa izberete kombi v katerem udobno sedi do 9 oseb. Od kratkih selitev do dolgih potovanj – zagotovo boste našli primerno vozilo, če se odločite za najem,saj so na voljo številne cenovne različice in velika izbira velikosti ter opreme. Glede na število oseb in namen najema, se lahko odločite za pravi kombi, ki bo olajšal vaše opravilo. Fleksibilni najemi vam nudijo možnost, da prikrojite paket svojim željam. Če greste na potovanje, potem je lahko pot zares zabavna, če izberete varno in udobno vozilo. Kombiji imajo namreč poleg udobnih sedišč tudi več prostora za prtljago, tako da se potnikom ne bo potrebno stiskati. S kombijem ste samostojni, saj si sami organizirate potek selitve ali potovanja, vrez dolgih čakanj na selitveni servis ali javni prevoz. Z najemom za družinski izlet, potovanje s prijatelji ali službeni team building, boste lahko razdelili stroške cestnin ter bencina in tako prihranili kakšen evro. Skupinska vožnja je veliko bolj ekonomična, pa tudi okolju prijazna, saj boste v zrak spustili manj škodljivih emisij. Kombi najem je pametna odločitev za velike družbe in družine, saj boste tako lahko potovali vsi skupaj.

Podjetje Avto-kombi Celje vam nudi najem kombija po ugodni ceni. Glede na vaše želje in potrebe lahko izbirate med vozili različnih znamk in velikosti. Če se odločite za najem kombija pri Avto-kombi Celje, vam v času najema nudijo brezplačno parkirišče za vaše vozilo. Najem je možen na uro ali na dan. Izposoja kombija je možna tudi za daljše obdobje, pri tem pa vam priznajo popust. Izbirate lahko med vozili znamk Peugeot, Renault, Fiat, Ford, Citroen in Volkswagen. Če se odločite za rent a kombi, boste na vozilu dobili letno vinjeto. Vsa vozila so dvojno zavarovana, tako obvezno kot tudi kasko, za potrebe izposoje vozil. Vozila so redno servisirana in vzdrževana, tako, da bo vaše potovanje potekalo nemoteno. Če slučajno potrebujete pomoč, pa je v najem kombija všteta 24-urna asistenca. Za čistočo je poskrbljeno, saj vozilo vedno prejmete v brezhibnem stanju. V podjetju Avto-kombi Celje lahko poleg kombija najamete tudi avto. Za najem potrebujete veljavno vozniško dovoljenje in osebni dokument. V podjetju si želijo zadovoljnih strank, zato so vam na voljo tudi izven delovnega časa, ob vikendih in praznikih. Rent a kombi Celje poskrbi za vaše varno in brezskrbno potovanje, če najamete kombi za nekaj ur ali dlje časa. Ne glede na priložnost, izkušeno osebje vam lahko  pomaga najti pravo vozilo, ki vam bo olajšalo opravke. Za najem potrebujete veljavno vozniško dovoljenje in osebni dokument, ostale pogoje pa lahko preberete na njihovi spletni strani.

Najem kombija


Podjetje nima akcij.

AVTO-KOMBI d.o.o.

ID za DDV: SI 32120737

Cesta v Teharje 9

http://www.avtokombi.si/

avtokombi.celje@gmail.com

+386 41672374

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »