avto-kombi


Najem kombija Celje

Preden se odločite za kombi najem je priporočeno, da dobro premislite kakšen cenovni razred, velikost in tip vozila boste izbrali. Na izbiro je namreč veliko različnih potniških in tovornih kombi vozil, ki si jih lahko izposodite. Če želite več prostora za prtljago ali tovor, potem boste izbrali tovorni kombi. Tovorni kombiji imajo običajno le dva ali tri sedeže spredaj, zadaj pa so brez oken in imajo velik prtljažnik v katerem so lahko tudi police ali hladilniki – odvisno od tega, kaj prevaža. Potniški kombi ima v nasprotju s tem veliko oken, nudi panoramski pogled na okolico in veliko udobnih sedišč. Sopotniki imajo v zadnjem delu sedeže in prostor za prtljago, običajno pa se odpirajo z velikimi drsnimi vrati, za lažji vstop v vozilo. Rent a kombi lahko najamete za krajši opravek v bližini, lahko pa se z njim odpravite na potovanje po Evropi in ga najamete za daljše obdobje – nekaj dni, en teden ali dlje. Nekateri ponudniki rent a kombi vozil vam nudijo pakete, pri katerih lahko za daljšo izposojo dobite še dodaten popust. Eden takšnih je tudi najem kombija Celje, podjetje Avto-kombi. Da ne izgubljate časa s prevzemom lahko pripeljejo kombi vozilo kar do vas na lokacijo po dogovoru, seveda, za doplačilo. Nekateri ponudniki, ki te možnosti nimajo, pa vam v zameno za osebni prevzem ponudijo brezplačno parkirišče za vaše vozilo v času najema. Preden se odločite za ponudnika se prepričajte, da je v njegovi ponudbi poskrbljeno tudi za varnost. Vozila morajo biti namreč čim novejšega datuma izdelave, z zadostno varnostno opremo in biti zavarovana. Vozilo naj bo redno servisirano in vzdrževano, da ga dobite v brezhibnem stanju in da ste na poti brez skrbi.

Pri Avto-kombi Celje vam nudijo to in še več. Izkušeni zaposleni bodo poskrbeli, da bo najem kombija Celje potekal čim bolj hitro in enostavno. Ker se zavedajo pomena dobrega odnosa s stranko, so vam za informacije in pomoč na voljo tudi izven delovnega časa, ob vikendih in praznikih, saj si želijo. Vsa vozilu so opremljena tudi z letno vinjeto, tako da se lahko brez skrbi peljete po celi Sloveniji, ko se odločite za najem kombija Celje. 24-urna asistenca je všteta v ceno izposoje vozila, če se vam slučajno zgodi, da potrebujete pomoč na cesti. Nudijo vam izposojo potniških in tovornih kombi vozil, prodajajo pa tudi osebna vozila in dostavna vozila. Izbirate lahko med vozili znamk Peugeot, Renault, Fiat, Ford, Citroen in Volkswagen. Za najem potrebujete veljavno vozniško dovoljenje in osebni dokument, ostale pogoje pa lahko preberete na njihovi spletni strani. Zaposleni v podjetju Avto-kombi Celje  vam bodo z veseljem pomagali. Brezhibna osebna in kombi vozila so pred oddajo pregledana, redno servisirana in zavarovana.  Vsa vozila Avto-kombi Celje so celo dvojno zavarovana in imajo tako obvezno kot tudi kasko zavarovanje, ki velja za vsak kombi najem Celje, saj se zavedajo pomena varnosti. 

Najem kombija Celje


Podjetje nima akcij.

AVTO-KOMBI d.o.o.

ID za DDV: SI 32120737

Cesta v Teharje 9

http://www.avtokombi.si/

avtokombi.celje@gmail.com

+386 41672374

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »