avto-kombi


Kombi najem

Kombi je vozilo, ki se lahko uporablja za prevoz ljudi ali tovora. Odvisno od opreme in velikosti, lahko služi številnim namenom. Kombije uporabljajo za dostavo pošiljk, saj lahko v njih spravijo večje število paketov kot na motor ali v avto. S posebno opremo lahko kombi postane premična radijska ali televizijska postaja, policijski ali rešilni avto. Kombi najem je storitev, ki ljudem omogoča, da si za uro, dan, teden ali celo daljše obdobje sposodijo kombi vozilo. Za to obstaja veliko različnih razlogov, saj so kombiji – kot je razvidno že iz uvodnega zapisa – izjemno uporabna in vsestranska vozila. Kombi lahko uporabimo za selitev, izlete z veliko družino ali družbo prijateljev in sodelavcev, lahko pa so uporabni spremljevalci tudi pri večjih nakupih. Izposoja kombija vam bo olajšala marsikateri opravek. Tako se na primer lahko z njim odpravite v nakupovalni center pohištva in imate vedno dovolj prostora za novo sedežno garnituro ali knjižno omaro, ki je sicer ne bi mogli spraviti v prtljažnik običajnega avtomobila. Preden se odločimo za kombi najem je potrebno izbrati pravi tip za naš opravek. Tovorni kombiji imajo namreč le 3 sedeže za voznika in sopotnika, zadaj pa so običajno brez oken in imajo veliko prostora za prtljago, pohištvo, itd. Potniški kombi ima običajno okna po vsej dolžini, udobne sedeže za več oseb in tudi prostor za njihovo prtljago. Kombiji so zelo primerni tudi za prevoz gibalno oviranih oseb, saj imajo pri strani lahko drsna vrata in klančino, ki jim olajša dostop.

Pri Avto-kombi Celje, bodo poskrbeli, da bo najem kombija potekal čim bolj hitro in enostavno. Za informacije in pomoč so vam na voljo tudi izven delovnega časa, ob vikendih in praznikih, saj si želijo, da bi imeli čim manj težav in vprašanj. Nudijo vam izposojo potniških in tovornih kombi vozil, prodajajo pa tudi osebna vozila in dostavna vozila. Da boste brez skrbi, kam s svojim vozilom med časom najema,  vam v času kombi najema nudijo brezplačno parkirišče za vaše vozilo. Nudijo vam pakete po meri: kombi si lahko izposodite za nekaj ur, nekaj dni ali za daljše časovno obdobje. Vsa vozilu so opremljena tudi z letno vinjeto, tako da se lahko brez skrbi peljete po celi Sloveniji, ko se odločite za kombi najem. 24-urna asistenca je všteta v ceno izposoje vozila, če se vam slučajno zgodi, da potrebujete pomoč na cesti. Za najem potrebujete veljavno vozniško dovoljenje in osebni dokument, ostale pogoje pa lahko preberete na njihovi spletni strani. Zaposleni v podjetju Avto-kombi Celje  vam bodo z veseljem pomagali, če imate še kakšna vprašanja. Brezhibna osebna in kombi vozila so pred oddajo pregledana, redno servisirana in zavarovana.  Vsa vozila Avto-kombi Celje so celo dvojno zavarovana in imajo tako obvezno kot tudi kasko zavarovanje, ki velja za vsak kombi najem, saj se zavedajo pomena varnosti. Izbirate lahko med vozili znamk Peugeot, Renault, Fiat, Ford, Citroen in Volkswagen.

Kombi najem


Podjetje nima akcij.

AVTO-KOMBI d.o.o.

ID za DDV: SI 32120737

Cesta v Teharje 9

http://www.avtokombi.si/

avtokombi.celje@gmail.com

+386 41672374

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »