avto-kombi


Izposoja kombija

Vse več ljudi se odloča za kombi najem iz različnih razlogov. Vaš avto je lahko še tako velik, a nekaterim nalogam pač ni kos. Se odločate za nakup novega pohištva ali odvoz starega? V navaden prtljažnik običajno ne moremo spraviti večjih kosov, kot so omare ali sedežna garnitura. Izposoja kombija je tako odlična ideja, kadar potrebujete več prostora. Velik prtljažnik vam bo olajšal izlet v nakupovalni pohištveni center, pa tudi med selitvijo vam prihrani precej živcev, saj imate nad prevozom popoln nadzor in vam ne bo potrebno čakati selitvenega servisa. Če vozila ne potrebujete za cel dan, ga lahko najamete tudi le za uro ali dve, kolikor ga pač potrebujete za opravek. Najemite kombi za hitre opravke v bližini ali pa za izlet do centra Ikea. Tako boste lahko brez skrbi, da vam po nakupih zmanjka prostora v avtomobilu. Izposoja kombija pa ne pride v poštev le, ko vozite tovor, ampak je rešitev tudi takrat, ko potrebujete prevoz za več ljudi. Družinski ali službeni izleti in počitnice s prijatelji – skupna vožnja vam prihrani denar in je zelo zabavna. Obenem se družite, udobno vam je in imate tudi vso samostojnost, kot če bi se na pot odpravili z avtom. Kombiji imajo namreč lahko udobna sedišča in še dodaten prostor za prtljago. Na kaj je potrebno pomisliti, ko se odločate za rent a kombi? Najprej se morate odločiti, za kakšen namen najemate vozilo. Potrebujete več prostora za sopotnike ali boste imeli več prtljage? Na voljo je veliko različnih cenovnih razredov, znamk in velikosti vozil. Pomislite tudi, ali se vam splača najem na uro ali morda raje na dan. Običajno so daljši najemi bolj ugodni kot krajši. Za najem potrebujete veljavno vozniško dovoljenje in osebni dokument, ostale pogoje pa najdete na spletni strani ponudnika.

Če razmišljate o najemu, vam podjetje Avto-kombi Celje nudi najeme vozil pod zelo dobrimi pogoji. Poleg kombija lahko pri njih najdete tudi rent a car ponudbo različnih velikosti in cenovnih razredov. Izposoja kombija pri Avto-kombi Celje  je prilagojena vašim željam in potrebam – ker želijo, da imate z najemom vozila čim boljšo izkušnjo, so vam na voljo tudi izven delovnega časa, ob vikendih in praznikih. Izkušeno osebje bo poskrbelo, da bo postopek najema čim hitrejši in čim lažji za vas. Izbirate lahko med vozili znamk Peugeot, Renault, Fiat, Ford, Citroen in Volkswagen. Pri rent a kombi Celje vam v času najema nudijo brezplačno parkirišče za vaše vozilo, tako, da vas ne bo skrbelo kam z njim. Kombi si lahko izposodite za nekaj ur, nekaj dni ali za daljše časovno obdobje. V primeru, da vozilo najamete za več kot teden dni, vam pri tem pa priznajo dodatne popuste. Vsa njihova vozila so dvojno zavarovana in imajo tako obvezno kot tudi kasko zavarovanje, ki velja za potrebe izposoje vozil, saj se zavedajo pomena varnosti. Kombiji za najem so opremljeni tudi z letno vinjeto. Vozila so redno servisirana in vzdrževana, tako, da bo vaše potovanje potekalo nemoteno. Če pa se vam slučajno zgodi, da potrebujete pomoč na cesti, je v ceno najema kombija všteta tudi 24-urna asistenca. Kombi vedno prejmete v brezhibnem stanju, saj poskrbijo za čistočo. 

Izposoja kombija


Podjetje nima akcij.

AVTO-KOMBI d.o.o.

ID za DDV: SI 32120737

Cesta v Teharje 9

http://www.avtokombi.si/

avtokombi.celje@gmail.com

+386 41672374

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »