Potovanje Mauritius


Potovanje Mauritius

     Zelo luksuzno je tudi potovanje Mauritius. Mauritius, uradno Republika Mauritius (otok Mauritius), je otoška država, tako kot potovanje Maldivi,  v Indijskem oceanu približno 2000 kilometrov na jugovzhodni obali afriške celine. Država vključuje otoke Mauritius in Rodrigues, (560 kilometrov vzhodno od Mauritiusa), in zunanje otoke (Agaléga, St. Brandon in dve sporni ozemlji). Otoki Mauritius in Rodrigues so del mascarenskih otokov, skupaj z bližnjim Reunionom, francoskim čezmorskim departmajom. Območje države je 2.040 km2. Glavno mesto in največje mesto je Port Louis. Je članica Commonwealth of Nations, La Francophonie in Afriške unije. Prej Nizozemska (1638-1710) in francoska kolonija (1715-1810) Mauritius je leta 1810 postala britanska kolonialna posest in ostala to do leta 1968, ko je dosegla neodvisnost.

       Kolonija Mauritiusa pod britansko krono je nekoč vključevala današnja ozemlja Mauritiusa, Rodriguesa, zunanjih otokov Agaléga, St. Brandona, arhipelaga Chagos in Sejšeli. Mavretanska ozemlja so se postopoma ukvarjala z oblikovanjem ločene kolonije Sejšelov leta 1903 in izločitvijo arhipelaga Chagos leta 1965. Ljudje na Mauritiusu so multietnični, multireligiozni, večkulturni in večjezični, Mauritius pa je demokratična država ki prisega na svobodno gospodarsko in politično svobodo. Indeks razvoja Mauritiusa je najvišji v Afriki. Poleg drugih Mascarenskih otokov je Mauritius znan po svoji raznoliki flori in favni, z mnogimi vrstami, ki so endemične na otoku. Mauritius je edina država v Afriki, kjer je hinduizem največja religija. Uradni jezik je angleščina. In kaj vam ponujamo pri potovanje Mauritius?

        Obiskali boste osupljiv in izjemno slikovit park Casela.V njem živi preko 2.500 ptic 140 različnih vrst, želve, opice, divjad, zebre, noji …Priporočamo vsem ljubiteljem živali, še posebej pa družinam! Izlet boste nadaljevali proti jugu v vas Chamarel, kjer so čudoviti istoimenski slapovi in »zemlja sedmih barv«. Relativno majhno področje je polno manjših sipin. Sestojijo iz različnih elementov, ki pesku dajejo različno barvo (rdeča, rjava, vijolična, zelena, modra, škrlatna, rumena). To vas bo navdušilo kot potovanje Nova Zelandija. Poleg omenjenega pa ponuja potovanje Mauritius tudi mnoge luksuzne hotele, podobno kot potovanje Namibija, kamor vas po vaši želji lahko odpeljemo. Eden od teh je Constance La Prince Maurice. Hotel je bil odprt leta 1998 in sodi v novo generacijo najboljših hotelov na Mauritiusu, kjer se zlivata eleganca preteklih dni in najboljše storitve. Le Prince Maurice leži na pred vetrom zaščiteni 60 hektarjev veliki posesti med tropskimi vrtovi in turkizno laguno. Ponuja belo peščeno plažo, golf igrišče, spa center in vrhunske suite. Drugi je hotel Coin de Mire Attitude, ki izžareva pristno mauritijsko vzdušje.

         Hotel, poimenovan po veličastni skali v zalivu pred hotelom, leži ob javni plaži Bain Boeuf. Med hotelom in plažo je ozka lokalna cesta. Hotel je bil prenovljen oktobra 2017, namenjen pa je predvsem mlajšim gostom. V bližini je Grand Bay, kjer imate številne možnosti nakupovanja in nočne zabave, kamor se lahko odpravite tudi z najetim kolesom, saj je okolica zanimiva za samostojno raziskovanje. Tu je tudi luksuzni hotel s 5 zvezdicami, Baystone Boutique Hotel & Spa leži na severozahodni obali Mauritiusa, na Pointe aux Canonniers, 2 km od mesta Grand Baie. Letovišče je moderno oblikovano, po meri pa ga je opremil arhitekt Albert Angel iz New Yorka. Ponuja elegantno vzdušje, spa center, zunanji bazen ter pogled na zaliv turkizne barve. Mednarodno letališče leži 73 km stran. Pridružite se nam na potovanje Mauritius.

Potovanje Mauritius


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 2166925000

Davčna številka: SI70469369

Ljubljanska cesta 12F, 1236 Trzin

https://www.australasia.si/

info@australasia.si

040 414 709

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »