Potovanje Južna Afrika


Luksuzna potovanja

     V naši agenciji Austal-Asia organiziramo luksuzna potovanja za čudovita doživetja. Kot že ime agencije namiguje, pokrivamo območje Azije, Oceanije, Avstralije, vendar pa se ne omejujemo zgolj na ta. Prisotni smo denimo tudi v Afriki. Le kdo si ne bi želel na recimo potovanje Južna Afrika? Dolge, sončne plaže, svetovljanska kultura, gastronomske delikatese, vrhunsko vino, nepozabna pokrajina in blago sredozemsko podnebje, vse to je del takega potovanja. In ko že omenjamo potovanja po Afriki, ne moremo mimo potovanje Namibija.

      Namibija je ena izmed najbolj osupljivih afriških držav.  Ponuja bujno živalstvo in rastlinstvo, raznolika pokrajina pa nam ponuja vse od puščav do polpuščav in celo Alpam podobna pogorja. Afriški kontinent pa je le del ponudbe, ki jo ponujamo v paketu luksuznih potovanj. Vam je morda bližje območje poznano kot Oceanija? Tu imate na voljo potovanje po Novi Zelandiji, ki je eden zadnjih biserov na Zemlji, ki turistično še ni preveč oblegan. Nova Zelandija je naravnost čudežna. Ponuja številna naravna čudesa, kot so ognjeniki, podzemne jame, gejzirji, hribovja in podobno. Dežela, ki jo sestavljata sva večja otoka, imenovana Severni in Južni otok ponuja toliko čudovitega, da si tam snemalci filmov kar podajajo kljuke.

        Novozelandska soseda je Avstralija, ki je hkrati celina in država. Če se odločite za to potovanje, boste spoznali tako velika in čudovita mesta, kot sta Sydney in Melboune, kot tudi avstralsko divjino, čudovito naravo, živalske farme, otoke in otočke, čudovite plaže…vse to ponuja Avstralija. Večni hit so tudi obiski otoških državic, kot so potovanje Sejšeli, Maldivi ali Mauritius. To so državice, ki so geografsko zelo razdrobljene, saj jih sestavlja več otočkov, v primeru Maldivov so to celo atoli, to se zelo nizki otočki vulkanskega nastanka. Povprečna nadmorska višina Maldivov je 1,5 metra! Vse te državice imajo tudi zelo zanimivo in bogato zgodovino nastanka, od tega, kdo jih je kdaj odkril pa do tega kdo so bili prvotni naseljenci. Večina teh državic seveda živi od turizma, oziroma predstavlja tam turizem več kot 50% gospodarskega deleža.

        Naša luksuzna potovanja pa vas lahko odpeljejo tudi v druge kraje in področja. Vas zanima Južna Amerika? Če je tako, potem se opravite z nami na primer  Argentino. Dežela, v kateri prebiva tudi velika slovenska diaspora, je precej velika, premore pa mnogo naravnih lepot. Seveda je Argentina znana tudi po vrhunski kulinariki, odlični glasbi in glasbenikih in vsega tega boste deležni, če se odločite za to potovanje. Prepričani smo, da ste kakšno besedo slišali tudi o argentinskih vinih. Ljubiteljem nogometa pa Argentine tako ali tako ni potrebno posebej predstavljati. Pokrivamo pa seveda tudi področje dobre, stare Evrope, zato je eno od naših luksuznih potovanj namenjeno Grčiji in njenim mnogim otočkom.

        V Grčiji vas bodo razvajali v luksuznih hotelih na naravnost fenomenalnih lokacijah. Grčija nam je blizu zato vam verjetno ni treba posebej poudarjati, kaj vse Grčija nudi turistom, pa naj si bo v zgodovinskem smislu, kulturnem smislu, ali pa zgolj v smislu njihove gostoljubnosti, kulinarike, vrhunskih plaž. Prepričani smo, da boste v naši bogati ponudbi zanesljivo našli nekaj zase, zato vas vabimo, da si skupaj z nami privoščite nekaj ekskluzivnega!

 

Luksuzna potovanja


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 2166925000

Davčna številka: SI70469369

Ljubljanska cesta 12F, 1236 Trzin

https://www.australasia.si/

info@australasia.si

040 414 709

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »