Avila prevajanje


Poceni tečaj angleščine Ljubljana

Večina današnjega medkulturnega sodelovanja poteka v univerzalnem in najpogostejšem jeziku, ki je angleščina. Skoraj vsi znajo vsaj osnovno angleščino v kateri se lahko sporazumevajo s prijatelji, sodelavci ali poslovnimi partnerji iz tujine. Angleščina nas spremlja na vsakem koraku in je pri večini prvi tuji jezik, ki smo se ga naučili. Angleščine se danes učijo že v osnovnih šolah, nekateri še celo prej, saj poznamo tudi začetne tečaje angleškega jezika za predšolske otroke. Taki tečaji angleščine potekajo preko igre, kjer se malčki najprej naučijo osnov, torej abecedo in izgovorjavo posameznih črk, številk in poimenovanj za predmete. Vendar je angleščina problem za tiste, ki je sploh ne poznajo.

Poceni tečaji angleščine se začnejo pri osnovah, tako kot pri predšolskih otrocih, vendar na malo manj igriv način. Smeri so prilagojene odraslim, ki se še nikoli niso srečali z angleščino, ali pa so se v preteklosti že a so zaradi neuporabe vse pozabili. Sprva se morda zdi malce naporno hoditi na skupinske tečaje angleškega jezika in se učiti novega jezika, vendar se kaj hitro izkaže, da zna biti učenje novega jezika prav zabavno in seveda nič kaj stresno. Učitelji se prilagodijo znanju skupine in čez učne ure držijo primeren tempo. Tako vsi iz tečajev odnesejo več, kot bi se učenja jezika lotevali sami doma, kar je skoraj nemogoče. Na tečajih je primerno število ponavljanj in vaj, preko katerih se ne le naučimo snovi ampak nam tudi ostane v glavi.

A kljub primernemu tempu na skupinskih tečajih, se nekateri bolje znajdejo pri individualnih tečajih nemščine ali angleščine. Na takih tečajih se učitelji popolnoma posvetijo učencem in njihovemu nivoju znanja. Učitelji skrbijo za zadostno število ponavljanji vedno preverjajo koliko znanja smo od učnih ur dejansko odnesli. Za kakršne koli tečaje se odločimo, pridobljeno znanje nam bo ostalo in nam bo pomagalo ne samo pri vsakdanjih opravilih ampak tudi pri brskanju po internetu, branju novic in razne literature, gledanje tujih televizijskih programov brez podnapisov in še in še. Ne glede na vrsto tečajev, je učenje novega jezika primerno za vse starostne skupine od maturantov do študentov fakultet za tretje življenjsko obdobje. Dejstvo je, da nas angleščina kot tuji jezik spremlja na vsakem koraku in nekateri tak jezik že skoraj dojemajo kot materinščino. V današnjem svetu se pač vedno več vrti okrog tujega jezika, še poslovna komunikacija v veliko podjetjih poteka v angleščini.

Pri začetnih tečajih ne potrebujemo nobenega predznanja, saj nas vsega naučijo na učnih urah. V kolikor pa smo nekoč jezik že znali a pozabili, so poceni tečaji angleškega jezika v Ljubljani primerni za osvežitev znanja in besednih fraz. Po končanih začetnih tečajih angleškega jezika se še vedno lahko odločimo za nadaljevalne tečaje ali pa počakamo da se pokaže potreba po poglobljenem znanju tujega jezika.

Angleščina kot tuji jezik nas spremlja vsepovsod in prav je, da jo znamo v tolikšni meri, da se v naših dnevnih in službenih opravilih normalno sporazumevamo ali ko kak turist pristopi do nas.

Poceni tečaj angleščine Ljubljana


Podjetje nima akcij.

AVILA, prevajalske in izobraževalne storitve

Litijska cesta 229, 1261 Ljubljana

http://www.avila-prevajanje.si/

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »