Avila prevajanje


Individualni tečaj nemščine Ljubljana

Danes je velik poudarek na multikulturni družbi. Brez znanja vsaj enega tujega jezika ne pridemo daleč, saj že večina podjetij pri zaposlovanju zahteva znanje angleščine, nemščine ali obojega. V osnovni šoli in v srednji šoli se navadno učimo le enega izmed teh tujih jezikov, ko pa pridemo v poslovni svet, kaj hitro ugotovimo, da s samo znanjem enega tujega jezika nikamor ne pridemo. Že osnovna poslovna komunikacija zahteva tekoče znanje enega tujega jezika in vsaj pasivno znanje drugega. Tako še pred iskanjem službe kaj hitro spoznamo, da samo znanje angleškega ali nemškega jezika ne zadostuje in se moramo lotiti začetnega tečaja nemščine.

Ne glede na to ali izberemo začetne tečaje nemščine v Ljubljani ali pa v katerem drugem mestu, vedno se lahko odločimo tudi za individualne tečaje. Pri takih učnih urah se učitelji popolnoma posvetijo nam in naši ravni znanja, nas pa ne skrbi, da bi se nam kdo v skupini smejal, ker ne bi vedeli kako se kakšni številki reče. Čez snov gremo po svojem tempu, tudi neomejeno lahko ponavljamo nekaj, kar nam povzroča težave, kar pa v skupini ni možno v nedogled. Če pa se bolje znajdemo v skupini lahko vzamemo poceni tečaje nemškega jezika, kjer sedimo v učilnici še s par učenci, ki z znanjem tujega jezika nekje na podobnem nivoju kot mi. V vsakem primeru pri začetnih tečajih nemščine ne hitimo čez snov, saj se učitelji zavedajo, da je učenje novega jezika lahko za nekatere bolj težavno kot za druge. Zato vključujejo primerno število ponavljanj, ure pa poskušajo narediti zabavne, da je učenje čim manj stresno in čim bolj prijetno. Pri takih zabavnih tečajih nemščine smo malce bolj razbremenjeni in nam je učenje novega tujega jezika v veselje ter se radi vračamo v učilnico, tudi če imamo samo individualni tečaj nemščine.

V poslovnem svetu je znanje nemščine izjemno pomemben dejavnik, saj vedno več podjetij sodeluje s tujino, najpogosteje pa z Nemčijo in Avstrijo. Pri poslovanju z omenjenima državama je primarni jezik, ki se uporablja pri poslovni komunikaciji ravno nemščina. Zelo redki so tisti, ki so se v osnovni ali srednji šoli učili nemško in jo tudi obnavljali čez leta. Ostali se moramo kasneje v službi odločiti za individualne tečaje nemškega jezika, kjer se moramo pridno učiti in tudi naučiti poslovne ustne in pisne komunikacije v nemščini, ki nam bo koristila skozi leta.

Zakaj bi se torej sploh odločili za tečaje nemškega ali angleškega jezika? Poleg seveda same službe, nam najprej pride na misel potovanje. V kolikor bi želeli potovati v tuje dežele, je pomembno znanje vsaj enega tujega jezika. Z znanjem nemščine lahko daleč pridemo v Evropi, če pa bi želeli potovati v države zunaj Evrope, potem je primerno tudi znanje angleščine. Tako se lahko odločimo za poceni tečaje angleškega jezika. Poleg koristi znanja tujega jezika na potovanjih, nam nemščina koristi tudi pri spremljanju interneta, novic, raznih televizijskih programov in izobraževanju preko spleta in branju literature.

Individualni tečaj nemščine Ljubljana


Podjetje nima akcij.

AVILA, prevajalske in izobraževalne storitve

Litijska cesta 229, 1261 Ljubljana

http://www.avila-prevajanje.si/

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »