Akvaing


Vodovodne inštalacije

Podjetje Akvaing d.o.o. nudi vodovodne inštalacije pri adaptacijah celotnih hišnih ali stanovanjskih prostorov ali pri sami  prenovi kopalnic ali bivalnih prostorov. Prav tako je podjetje pravi naslov za napeljavo vodovodnih inštalacij pri novogradnjah.

Podjetje Akvaing d.o.o. strankam svetuje glede vodovodnih inštalacij. Vodovodne inštalacije pa je potrebno redno vzdrževati in po potrebi tudi servisirati. Predvsem hišni vodovod, zlasti zaradi korozije cevi,  je potrebno sčasoma zamenjati. Ko želimo, da bo hišni vodovod deloval čim bolj dolgo, je potrebno celotne vodovodne inštalacije v hiši pravilno namestiti in nato tudi korektno vzdrževati. Podjetje Akvaing d.o.o. je pravi naslov tudi, ko potrebujete nekoga, da vam izdela kopalnico na ključ, namesti vodovodne cevi, izvede montažo števcev za sanitarno vodo, namesti kad, umivalnik, tuš kabino ali oboje in drugo. Poleg tega podjetje opravlja tudi poslušanje izliva in šumenja vode ter pregled odtokov s kamero. Kopalnica na ključ je celovita adaptacija kopalnice oziroma prenova kopalnice.

Kopalnica na ključ je prenova kopalnice, ki predstavlja najboljšo in najučinkovitejšo rešitev za vse, ki se želijo hitrejše in kakovostne adaptacije kopalnice. Podjetje Akvaing d.o.o. si prizadeva, da v postopku prenove kopalnice stranko lahko razbremeni različnih nalog in stresa. Podjetje preskrbi in uskladi delo različnih izvajalcev in stranki svetuje v vsaki fazi adaptacije kopalnice. Vse faze so opravljene skrbno in profesionalno. Zaposleni podjetja Akvaing d.o.o. se trudijo, da vsa dela opravijo v najkrajšem možnem času, saj se zavedajo, da je kopalnica resnično pogrešljiv prostor doma in v vsakdanjiku.

V fazi gradnje nove vodovodne inštalacije pri prenovi kopalnice ali pri prenovi celotnega doma, je treba upoštevati nekaj pravil. Pred začetkom je potrebna izdelava kvalitetnega načrta. Obstaja osnovno pravilo, ki določa, da naj se sanitarni prostori nahajajo horizontalno ali vertikalno ob kuhinji ali pralnici. Tako dosežemo krajše razdalje ter manj vodov in posledično manjša uporaba materiala. To prispeva tudi k bolj zanesljivemu delovanju sistema. Če so v prihodnje potrebna kakršnakoli popravila, so ta bolj enostavna.

Vodovodne inštalacije so namenjene dobavi kvalitetne  pitne vode. Sistem mora biti zato natančen in izpeljan zelo kakovostno. Pri vzpostavljanju vodovoda moramo ustrezno nastaviti tlak, zato se vgradi regulator tlaka, ki zagotavlja konstanten tlak. V  vsaki pitni vodi večkrat opazimo usedline peska in vodni kamen. Razlog za to se lahko skriva v samem vodovodnem omrežju ali interni vodovodni inštalaciji vsakega posameznika. S segrevanjem  pa se v vodi raztopljena kalcij in magnezij izločita iz vode v obliki vodnega kamna. Pri višanju  temperature, odlaganje vodnega kamna narašča in se nabira na cevi interne vodovodne inštalacije uporabnika. To lahko opazimo tudi kot drobce peska, ki se nabirajo na mrežicah pri vodovodnih pipah.  

Podjetje Akvaing d.o.o. ima v obsegu svoje ponudbe tudi storitev pregled kanalov in odtokov s kamero, s katero lahko za stranko posname in preveri stanje cevi in kanalov. Tako se ugotavljajo vrste in mesta poškodb ali zamašitev, lokacije priključkov in stanje cevi.

Pri vodovodnih inštalacijah je zelo pomeben tudi izbor materiala vodovodnih cevi, ki mora biti  kakovosten. S pravim izborom si bomo zagotovili dolgo življenjsko dobo vodovodnih cevi. V zadnih časih železne cevi izpodrivajo plastične cevi oziroma cevi iz umetnih mas, saj imajo slednje številne prednosti in njihova življenjska doba lahko traja tudi petdeset let in več. Zaradi hrupa odtokov se vse pogosteje uporabljajo zvočno izolirane cevi, saj z njihovo uporabo dosežemo resnično manjši nivo hrupa oziroma ta skoraj ni slišen.

Vodovodne inštalacije


Podjetje nima akcij.

Davčna številka: 14772663
Matična številka: 2118505000

 

Ulica bratov Babnik 10, 1000 Ljubljana

http://www.akvaing.si/

info@akvaing.si

01/518-54-30

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »