Akvaing


Vodovodar

Včasih se znajdemo v neprijetni situaciji, ko pride do velikega izlitja vode. Takrat  nujno pokličemo,da pride na  pomoč vodovodar. V primeru, da pušča vodovod je treba  hitro in pravilno reagirati. Pomembno je, da čim prej zapremo glavni vodni ventil in se tako izognemo večji gmotni škodi. Ventil je zaprt, ko je postavljen pravokotno na cev. Če ob puščanju vodovoda sami ne vemo, kje se nahaja glavni vodni ventil, je potrebno mesto poškodbe zamašiti oziroma kanalizirati vodo v odtok. Potrebna je izredna pazljivost, če je voda ob izlitju vroča. Vsekakor je potrebnno za pomoč in hitro ukrepanje poklicati  vodovodarja. Če pride do puščanja vode, je potrebno paziti na nevarnost udara električnega toka. Nemudoma moramo ugotoviti, če je voda prišla v stik z električno napravo, saj gre za življenjsko nevarno situacijo. Zaradi izlitja vode lahko utrpimo veliko gmotno škodo; paziti moramo na leseno pohištvo ali lesene obloge in ne nazadnje tudi na etaže pod krajem izlitja vode.    

Vodovodarju podjetja Akvaing d.o.o. lahko zaupate tudi skrbi  glede čiščenja ali odmaševanja kuhinjskih in kopalniških odtokov. V primeru izlitja fekalij je potrebno intervencijsko čiščenje odtokov. Tako se lahko kar najhitreje vzpostavi delovanje odtokov in se prepreči nadaljnjo škodo ali širitev kakšnih okužb. Čiščenje odtokov lahko vodovodar opravi s sesalnikom, z visoko tlačno cevjo ali z drugimi pripomočki. Ob čiščenju odtokov se ugotovi tudi ali je potrebna sanacija odtočnih cevi. Nekatere primere lahko stranke rešujejo tudi same, saj so le ti postopki manj zapleteni. V primeru zamašitve odtoka kuhinjskega ali kopalniškega umivalnika ali zamašitve kopalne kadi ali tuša si lahko pomagamo sami. Najprej moramo ugotoviti, če je do zamašitve prišlo zgolj v sifonu umivalnika oziroma drugega kopalniškega elementa. Če je do zamašitve prišlo v cevi, je potrebno mehansko čiščenje odtoka. Če se odločimo za uporabo čistilnih ali pralnih sredstev, uporabljamo takšna, ki ne povzročajo usedlin in so primerna za odlivanje v odtoke.  Pomembno je, da sifone, ki so dostopni, čistimo tudi sicer, saj sicer umazani in zamašeni sifoni lahko povzročajo smrad v prostoru. Priporočljivo je mehansko čiščenje. Razstaviti se sme samo sifone, ki so dostopni in razstavljivi (in se jih kasneje da sestaviti). V nasprotnem primeru, ko sifoni niso dostopni naj pride na pomoč  vodovodar. Če pride do zamašitve kanalizacije, je potrebno čiščenje. Čiščenja kanalizacije se sicer lahko lotimo sami, vendar se moramo zavedati, da bomo pri tem učinkoviti le, če je prišlo do manjše zamašitve in do tanjših oblog. Če se gre za debelejše obloge ali večji tujek, bo potrebno posredovanje vodovodarja.

Lepo vabljeni, da se ob iskanju dobrega vodovodarja obrnete na podjetje Akvaing d.o.o. Z veseljem vam bo posredovana gotova pomoč v zelo kratkem času.

Vodovodar vedno  skrbi za dobro delovanje vodovodne napeljavemontažo števcev sanitarne vode in montažo sanitarne opreme. Vodovodar poskrbi za montažo, zamenjavo ali popravilo vaše vodovene pipe, tuša v kopalnici, mrežic oziroma filtrov na vaših vodovodnih pipah. Ko se odločate za zamenjavo, montažo ali popravilo WC kotlička, za kakršnokoli delo na kotnih ventilih, prepogibnih ceveh, za popravilo vašega električnega bojlerja ali montažo novega, je podjejte Akvaing d.o.o. rešitev za vas. Podjetje vam bo zagotovilo visoko usposobljenjega vodovodnega inštalaterja oziroma vodovodarja z bogatim znanjem in profesionalnemu pristopu do vsake posamezne stranke.

Vodovodar


Podjetje nima akcij.

Davčna številka: 14772663
Matična številka: 2118505000

 

Ulica bratov Babnik 10, 1000 Ljubljana

http://www.akvaing.si/

info@akvaing.si

01/518-54-30

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »