Akvaing


Prenova kopalnice

Podjetje Akvaing d.o.o. iz Ljubljane je pravi naslov, če imate v vašem domu težave z vsem, kar se tiče  vodovodne napeljave ali odtočno napeljavo. Podjetje je poznano  in prepoznavno  po  dolgoletnih izkušnjah, zato lahko strokovni kader podjetja stranki vedno ponudi svetovanje, ki temelji na znanju in strokovnosti, ki je pridobljeno v praksi. Prav tako pa se zaposleni v podjetju Akvaing d.o.o. vedno trudijo približati stranki in ji za njeno težavo ponuditi najugodnejšo rešitev. Podjetje nudi vrsto storitev: prenova kopalnicemontažo toplotne črpalkemontažo sanitarne oprememontažo števcev za sanitarno vodo in drugo.

Pomembno je tudi, da se odločite za slog, ki vam ustreza in pri tem ne pozabite na funkcionalnost prostorov. Strokovni kader podjetja Akvaing d.o.o. se prilagodi vašim željam in potrebam. Ob upoštevanju prostorskih omejitev in definiranju dimenzij prostora se stranki svetuje kako izbrati kopalniško opremo. Možna je tudi dobava kopalniške opreme. Dimenzije sanitarne opreme določa velikost kopalnice. Če vam velikost vašega kopalniškega prostora dopušča, se ob prenovi lahko odločite za tuš kabino in kad ali oboje. Kopalnica je najintimnejši prostor v vašem domu, v njej se vaš dan prične, zato naj bo to tudi prostor ki vas zjutraj razveseli.

Prenova kopalnice je tudi obsežen in povečini dokaj zahteven projekt. Poleg tega pa lahko traja kar nekaj časa in zato za stranko pogosto predstavlja določeno mero stresa. Tako je še bolj pomembno, da tovrstno delo zaupamo strokovnjakom. Prenova kopalnice ali kakršenkoli drug poseg v vaš dom bo s podjetjem Akvaing d.o.o. potekal hitro in neobremenjujoče.

Prenove kopalnice se je potrebno lotiti premišljeno, zato vam  podjetje Akvaing d.o.o. nudi individualno svetovanje. Včasih se za lep in posodobljen videz kopalnice lahko osveži le nekaj elementov. Lahko recimo zamenjate umivalnik in pipe, wc desko in drugo in se  na tak način popestri vaš kopalniški prostor. Prenova kopalnice je lahko delna ali popolna. Če se odločate za kompletno prenovo kopalnice, je zelo pomembno, da ste seznanjeni s  potekom vaših vodovodnoh napeljav.

Popolna  prenova kopalnice je pomembna zato, da izberete tla, ki ne prepuščajo vode. Izberete lahko kamnite talne obloge ali keramične ploščice. Nasvet pri izbiri keramičnih ploščic: preveliki formati ploščic vizualno zmanjša prostor. V zadnjih letih je pri izbiri kopalniških tal postal priljubljen les, ker pa so tla praktična in dajejo mir  toplino, ter so tudi praktična za uporabo. Lesena tla v kopalnici so lahko ob izbiri prave vrste lesa, zelo dekorativna. Les, ki se uporablja za kopalniška tla, je zaščiten s premazom in tako preprečuje nastajanje plesni in vlage. Naraven les pa se redkeje uporablja, saj se le ta krči in razteza. Poleti se les ob povečani relativni zračni vlagi razteza, pozimi, ko napoči čas kurilne sezone, pa se les zaradi manjše vlage v prostoru krči. Če  pa se stranka kljub vsemu odloča za lesena tla v kopalnici, mora upoštevati, da se bodo med spoji lesenih deščic z raztezanjem in krčenjem, pojavljale reže. Ne glede na izbor materialov in opreme pa bo sodelovanje s podjetjem Akvaing d.o.o. za vas dobra izkušnja. Prenova kopalnice ne bo stresna, pač pa bo to  ustvarjalni projekt, ki bo rezultat skupnega dela in zaupanja. Poleg prenove kopalnic in drugih storitev sicer podjetje izvaja tudi celostno prenovo doma, izvaja torej vsa gradbeno obrtniška dela. Pri izbiri našega podjetja boste zadovoljili vse vaše želje.

Prenova kopalnice


Podjetje nima akcij.

Davčna številka: 14772663
Matična številka: 2118505000

 

Ulica bratov Babnik 10, 1000 Ljubljana

http://www.akvaing.si/

info@akvaing.si

01/518-54-30

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »