Akvaing


Montaža toplotne črpalke

Podjetje Akvaing d.o.o. se poleg montaže sanitarne oprememontaže števcev za sanitarno vodo in prenovo kopalnic ukvarja tudi z montažo toplotnih črpalk. Toplotna črpalka je strojna naprava za črpanje toplote. Toplotna črpalka črpa toploto s kraja z nižjo temperaturo na kraj z višjo temperaturo. Zato  bi rekli, da deluje na podoben princip kot hladilnik, vendar v obratni smeri. Ko toplotna črpalka deluje, se nekaj toplotne energije pretvori najprej v neko drugo obliko energije. Potem se pojavi kot toplotna energija na sprejemniku toplote. Toplotna črpalka premika toplotno energijo v nasprotno smer od začetne temperature. Če ohranja toploto klimatiziranega prostora, se lahko uporablja za ogrevanje in hlajenje. To je odvisno od prostora, kjer se nahaja, če je ta hladnejši ali toplejši od klimatiziranega prostora. Da toplotna črpalka doseže zastavljen prenos toplotne energije iz vira k sprejemniku toplote, uporablja mehansko delo.

Toplotna črpalka od okolice sprejema toplotno energijo in jo oddaja v ogrevanih prostorih, izkorišča naravni toplotni zbiralnik okolja. V ugodnih razmerah zadostuje za ogrevanje celotne stanovanjske hiše.  Za vir energije lahko uporablja talno ali površinsko vodo, zemeljsko toploto, zunanji zrak ali sončno energijo, pri čemer je najučinkovitejše izkoriščanje talne vode. Glede na vir energije ločimo tri sisteme toplotnih črpalk: zrak/voda, voda/voda in zemlja/voda. Zrak/voda na primer pomeni, da zajema toplotna črpalka zrak iz okolice in ga prenaša na ogrevani medij vode.

Montaža toplotne črpalke je tudi naravi prijazno dejanje, saj ogrevanje s toplotno črpalko predstavlja energetsko učinkovit in okolju prijazen način ogrevanja. Vložek  v montažo toplotne črpalke je pametna naložba. Vložek v montažo toplotne črpalke se nam povrne že v nekaj letih, življenjska doba te strojne naprave pa je dolga tudi dvajset let. Toplotna črpalka potrebuje minimalno vzdrževanje skozi leta delovanja, predvsem pa je zelo enostavna za uporabo in zavzema malo prostora. Ob številnih prednosti kot so nižji stroški, večji izkoristek energije in izraba naravnih virov energije brez onesnaževanja okolja, je montaža toplotnih črpalk postopek, ki v sodelovanju z Akvaing d.o.o. poteka kar se da hitro in predvsem nemoteno za stranko.

Podjetje Akvaing d.o.o. kaže skrb za svoje stranke v vročih poletnih dneh in hladnih zimskih večerih. Da vas pozimi ne bo zeblo strokovni kader podjetja montira peči na drva, peči na kurilno olje in oljne kotle ter se ukvarja s kompletno montažo plinskih peči in montažo toplotnih črpalk. Pri tem strokovni kader Akvaing d.o.o. podjetja uredi tudi regulacijsko tehniko, cevi, radiatorje in drugo. Poleti za lažje prestajanje vročine podjetje nudi tudi vgrajevanje vseh vrst klimatskih naprav, ki jih proizvajajo različni proizvajalci.

Torej zakaj se je dobro odločiti za montažo toplotne črpalke? Zato, ker lahko toplotno črpalko uporabljamo za pridobivanje tople vode in za ogrevanje celotne stanovanjske hiše. Da toplotna črpalka ustvari primerno temperaturo za ogrevanje, več kot polovico potrebne toplote zajame iz okolja. Če se odločite za montažo toplotne črpalke pri podjetju Akvaing d.o.o., si zagotovite uspešno sodelovanje s svetovalci podjetja, ki bodo s svojim znanjem in zavzetostjo lahko kos vsaki vaši veliki želji in potrebi.

Montažo toplotnih črpalk spodbuja tudi Eko sklad, Slovenski okoljski javni sklad. Eko sklad spodbuja razvoj na področju varstva okolja v različnih oblikah pomoči. Prav tako vzpodbujajo naložbe, ki so skladne z nacionalnim programom varstva okolja in z okoljsko politiko Evropske unije.

Montaža toplotne črpalke


Podjetje nima akcij.

Davčna številka: 14772663
Matična številka: 2118505000

 

Ulica bratov Babnik 10, 1000 Ljubljana

http://www.akvaing.si/

info@akvaing.si

01/518-54-30

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »