Akvaing


Montaža števcev za sanitarno vodo

Gretje sanitarne vode predstavlja približno deset procentov porabljene energije v povprečnem gospodinjstvu. Sanitarna voda se lahko segreva na različna goriva, s pomočjo elektrike, kotlov ali peči in z montažo toplotne črpalke. So pa nekateri pristopi  segrevanja sanitarne vode  bolj prijazni okolju. Sanitarno vodo lahko tako ogrevamo na biomaso, s solarnim sistemom ali z montiranjem toplotne črpalke. Strošek ogrevanja sanitarne vode ni nikoli zanemarljiv. Da lahko uporabniki merijo porabo, podjetje Akvaing d.o.o. opravlja montaže števcev za sanitarno vodo.

Montaža števcev za sanitarno vodo je nujna v večstanovanjskem objektu. Pred približno letom dni je bil v Sloveniji sprejet ukrep, da bodo morali vsi, ki nimajo nameščenih ustreznih števcev vode, plačevati dražji pavšal. Ta ukrep je bil sprejet z vizijo, da bi Slovenci z večjo pozornostjo skrbeli za preudarno porabo vode in da bi se potrata vode zmanjšala.

Montažo števcev sanitarne vode opravljajo strokovni delavci podjetja Akvaing d.o.o. Poleg tega zagotavljajo tudi druga montažna dela, kot na primer montažo sanitarne oprememontažo toplotnih črpalk in montažo klimatskih naprav. Montaža klimatskih naprav zajema namestitev dveh enot, eno v sam bivalni del in drugo v njegovo zunanjost. Obe enoti se pritrdita na izbrani mesti, ki sta za to najbolj primerni. Notranja enota naj ne bo usmerjena direktno v ljudi. Zunanjo enoto se najpogosteje pričvrsti na fasado oziroma zunanjo steno hiše ali bloka ali na podstrešje,ki se dobro prezračuje, lahko pa tudi na streho, na tla ali na balkon. Pri izbiri ustreznega mesta vam Akvaing d.o.o. nudi svetovanje. Montaža sicer zajema pritrditev enot, razpeljavo povezovalnega cevnega razvoda, priključitev na električno omrežje in tehnični zagon klimatske naprave. Monter stranki nudi svetovanje o pravilni rabi  naprave, sicer pa je ta popolnoma preprosta. Vsaka klimatska naprava mora biti redno in dobro vzdrževana. S pravilnim vzdrževanjem klimatskih naprav, ki jih je najboljše zaupati strokovnjakom, lahko naprava doseže dolgo življenjsko dobo. Slabo vzdrževanje klime lahko vpliva tudi na zdravje ljudi. Zato je večino vzdrževalnih del  bolje prepustiti strokovnjaku. Sami lahko očistimo filter klimatske naprave in poskrbimo, da je pred vsako poletno sezono oziroma obdobjem, ko se bo naprava veliko uporabljala, preverjeno njeno delovanje.  Podjetje se lahko pohvali s številnimi uspešno opravljenimi projekti in strankami,ki so zadovoljne. Akvaing d.o.o. podjetje je lahko med drugim svoje znanje uporabilo skozi sodelovanje pri projektih prenove ali gradnje nekaterih stanovanjskih naselij  po Sloveniji, vrtcih in športnih dvoranah. Prav tako lahko na spletni strani www.akvaing-instalacije.si najdemo nekaj referenc podjetja. Tako je Akvaing d.o.o. odlična izbira tudi pri prenovi poslovnih prostorov. Gre za zelo specifičen poseg, saj je potrebno celoten proces prilagoditi potrebam zaposlenih v teh prostorih.

Podjejtje Akvaing d.o.o. opravlja vsakršno vzdrževanje in montažo števcev sanitarne vode. Vodni števec se namesti na centralni vodovodni priključek v bivalni enoti oziroma stanovanju. Z montažo števcev sanitarne vode si zagotovimo natančno izmerjeno porabo vode in se izognemo plačevanju pavšalne cene. Zadovoljni uporabniki števcev sanitarne vode ugotavljajo, da so s kontrolo porabe lahko zmanjšali samo porabo vode in kar je bistveno tudi stroške za porabo. Števec uporabniku omogoča natančno spremljanje porabe. Tako lahko posameznik ustrezno ukrepa in porabo vode močno omeji in koristi sebi in okolju.

Montaža števcev za sanitarno vodo


Podjetje nima akcij.

Davčna številka: 14772663
Matična številka: 2118505000

 

Ulica bratov Babnik 10, 1000 Ljubljana

http://www.akvaing.si/

info@akvaing.si

01/518-54-30

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »