Akvaing


Montaža sanitarne opreme

Montaža sanitarne opreme poteka v sklopu ali se izvaja ločeno od prenove kopalnice oziroma adaptacije kopalnice.

Adaptacija se navadno prične s skrbnim načrtovanjem oziroma izrisom kopalnice. Kadar se odločate za nakup ali montažo sanitarne opreme, vam Akvaing d.o.o. lahko svetuje pri izbiri in preko svojih dobaviteljev s pestrim in dovršenim izborom preskrbi opremo glede na vaše želje. Pred montažo sanitarne opreme najprej teče demontaža obstoječih elementov; umivalnika, kopalne kadi, tuša ali wc školjke. Potem je potrebna odstranitev keramičnih ploščic. Stare elemente se odpelje na deponijo. Ko se zamenja vodovodne cevi, se napelje nove priključke za talno gretje ali za radiatorje. Sledijo tudi vsa električarska in montažna dela. Montaža sanitarne opreme se opravi pred polaganjem kopalniških ploščic. Potem na koncu prenove ali izgradnje kopalnice se poskrbi za detajle in estetske  popravke prostora. V to spadajo tudi montaža pohištva, osvetlitve, ogledal, nosilcev za brisače ,kozmetiko… Za montažo sanitarne opreme je najbolje,da  poskrbi vodovodni inštalater oziroma vodovodar.

Sanitarna oprema je sestavni del vsake kopalnice. Dobro je, da  imamo na razpolago večji kopalniški prostor, tako  smo pri izboru in postavitvi elementov bolj svobodni. Ni potrebe, da se odločimo za kopalno kad ali tuš kabino, ampak lahko izberemo kar oboje. Vedno pa je pomembno, da je postavitev izbrane sanitarne garniture tudi funkcionalna. Obstajajo tudi določena estetska merila za ureditev kopalnice. Če smo v dvomih, vam lahko najboljše svetuje prav podjetje Akvaing d.o.o. Eden od nasvetov, kako se lotiti opremljanja nove kopalnice je, da skušamo biti nenehno pozorni na celoto, ki jo sestavljamo. Velikokrat ostajamo pri klasičnih prijemih in zmernih barvnih odstopanj, saj so lahko prevelika eksperimentiranja z barvami in vzorci riskantna in poslednično stranka ni zadovoljna z rezultatom adaptacije kopalnice. Če kopalnica postaja prostor sprostitve in blaženja nemirnega duha in krepitve telesa, je toliko bolj pomembno, da se v svojem kopalniškem prostoru počutimo zelo dobro in mirno.. Da ne izgubimo rdeče niti pri izboru elementov santarne opreme, se lahko držimo preprostega pravila, da elemente kot so umivalnik, wc školjka tuš ali kad ter druge detajle (ogledala, obešalnike in drugo) ves čas povezujemo v celoto in to sliko združujemo tudi z izbranimi oblogami; lesom ali kopalniškimi keramičnimi ploščicami. Podjetje Akvaing se ne ukvarja samo z večjimi projekti celovite prenove bivalnih prostorov.

Podjetje zna ceniti  prav vsako stranko, zato ste vabljeni, da se obrnete na njihove strokovnjake, če se odločate za kakršnokoli montažo sanitarne opreme; montažo, menjavo ali popravilo obstoječega sanitarnega elementa ali če se odločate za izvedbo bolj kompleksnega gradbenega projekta.

Pred montažo sanitarne opreme se stranka  povečini že odloči za materiale opreme. Najpogostejši material v kopalniškem prostoru je sanitarna keramika. Keramika je trda in obstojna pri visokih temperaturah. Ima dobro kemično obstojnost. Ta nam omogoča  enostavno vzdrževanje in čiščenje. Dobro vzdrževana ima dolgo življenjsko dobo. Slabost pa  je nizka odpornost proti udarcem oziroma krhkost. Sanitarna keramika je danes privlačna in estetska. Priljubljene so čiste in organske oblike, ki kopalnico lahko transformirajo iz prostora, ki je na namenjen vzdrževanju človekove higiene, v prostor za sproščanje. Med sanitarno keramiko uvrščamo umivalnike, bideje, wc školjke in pisoarje. Za pisoar v domači kopalnici se odloča vsak dan več ljudi,saj je higieničen in praktičen.

Montaža sanitarne opreme


Podjetje nima akcij.

Davčna številka: 14772663
Matična številka: 2118505000

 

Ulica bratov Babnik 10, 1000 Ljubljana

http://www.akvaing.si/

info@akvaing.si

01/518-54-30

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »