Akvaing


Gradbeno obrtniška dela

Na trgu smo  podjetje Akvaing d.o.o. znani kot zanesljiv in iskren partner za opravljanje vsega, kar spada pod  gradbeno obrtniška dela, ki svojim strankam nudi visoko in kvalitetno storitev. Vsaki stranki se vedno maksimalno posvetimo, ter zagotavljamo celovite rešitve in posledično zadovoljive rezultate.

Smo specialisti na področju vodovodnih, ogrevalnih in prezračevalnih inštalacij, izvajamo adaptacije in sanacije, ter različna gradbena dela, strankam nudimo točno to, kar iščejo.

Pod to spada tudi prenova kopalnice, saj se je le teh potrebno lotiti premišljeno, zato vam v podjetju Akvaing d.o.o. nudijo individualno svetovanje. Včasih se za lep in posodobljen videz kopalnice lahko osveži le nekaj elementov. Lahko recimo zamenjate umivalnik in pipe, wc desko in drugo in na tak način popestrite vaš kopalniški prostor. Gradbeno obrtniška dela so  lahko delna ali popolna. Če se odločate za popolno, je dobro vključiti tudi vodovodne inštalacije.

Pomembno je, da se takrat, ko se izvaja adaptacija kopalnice upošteva zlasti želje stranke. Ena od številnih prednosti podjetja Akvaing d.o.o. je poznavanje in praktično znanje različnih del. To je  izvajanje; gradbenih, montažnih, zidarskih, keramičarskih, in ogrevalnih inštalacj. To je zelo pomembno, saj se ravno pri sami adaptaciji kopalnice lahko srečamo z enim od naštetih del ali celo z vsemi.

Podjetje Akvaing d.o.o. nudi tudi vodovodne inštalacije pri adaptacijah celotnih hišnih ali stanovanjskih prostorov ali pri prenovi posameznih prostorov. Prav tako je podjetje pravi naslov za napeljavo vodovodne inštalacije pri novogradnjah.

Lahko  pa se znajdemo tudi v neljubi situaciji, kadar pride do večjega izlitja vode. Takrat vam pride na pomoč vodovodar. V primeru, da pušča vodovod, moramo nujno  hitro in pravilno ukrepati. Pomembno je, da čim prej zapremo glavni vodni ventil in se tako izognemo večji gmotni škodi. Ventil je zaprt, ko je postavljen pravokotno na cev. Če ob puščanju vodovoda sami ne vemo, kje se nahaja glavni vodni ventil, je potrebno mesto poškodbe zamašiti oziroma kanalizirati vodo v odtok. Potrebna je izredna pazljivost, če je voda ob izlitju vroča. Vsekakor je potrebna čim prejšnja pomoč in hitro ukrepanje vodovodarja, ki je specialist podjetja za Gradbeno obrtniška dela. Če pride do puščanja vode, je potrebno paziti na nevarnost udarca električnega toka. Nemudoma moramo ugotoviti ali je voda prišla v stik z električno napravo, saj gre za življenjsko nevarno situacijo. Zaradi izlitja vode lahko utrpimo tudi veliko gmotno škodo. Paziti moramo na leseno pohištvo ali lesene obloge in ne nazadnje tudi na etaže pod krajem izlitja vode. 

Pod gradbeno obrtniška dela spada tudi; montaža sanitarne opreme, ki se izvaja ločeno ali pa poteka v sklopu prenove kopalnice oziroma adaptacije celotne kopalnice. Prenova se lahko začne s skrbnim načrtovanjem oziroma načrtom kopalnice. Ko se odločate za nakup ali montažo sanitarne opreme, vam Akvaing d.o.o. lahko svetuje pri izbiri in preko svojih dobaviteljev s pestrim in dovršenim izborom preskrbi opremo po vaših željah in zmožnostih. Pred montažo sanitarne opreme najprej poteka demontaža obstoječih elementov; umivalnika, kopalne kadi, tuša ali wc školjke. Odstranijo se tudi stare keramične ploščice. Stare elemente in odpadne zadeve se odpelje na deponijo. Potem ko se zamenja vodovodne cevi, se napelje nove priključke za talno gretje ali za radiatorje. Sledijo tudi vsa električarska in montažna dela. Montaža sanitarne opreme se opravi pred polaganjem kopalniških ploščic. Čisto na koncu prenove se poskrbi za vse lepotne korekcije prostora. V to spadajo tudi montaža pohištva, osvetljave, namestitev ogledal, raznih nosilcev, držal. Za montažo sanitarne opreme navadno poskrbi vodovodni inštalater oziroma vodovodar. Da kopalnica zasije vse v vsej lepoti.

Gradbeno obrtniška dela


Podjetje nima akcij.

Davčna številka: 14772663
Matična številka: 2118505000

 

Ulica bratov Babnik 10, 1000 Ljubljana

http://www.akvaing.si/

info@akvaing.si

01/518-54-30

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »