Akvaing


Adaptacija kopalnice

Pomembno je, da se pri adaptaciji kopalnice upoštevajo zlasti želje stranke. Ena od številnih prednosti podjetja Akvaing d.o.o. je poznavanje in praktično znanje različnih del; tudi gradbenih, montažnih, zidarskih, keramičarskih, poznavanje vodovodnih in ogrevalnih inštalacij. To je zelo pomembno, saj se ravno pri adaptaciji srečamo z vsemi deli, ki so potrebna za dobro obnovo.

Skozi čas je postala kopalnica prostor udobja, kjer v masažni kadi ali topli kopeli sprostimo svoje telo in duha. Kopalnica ni več  prostor, ki je namenjen izključno higieni pač pa nudi človeku pravo razkošje užitkov in sprostitve po naporni službi. Sodoben pristop opremljanja in projektiranja pri prenovi kopalnice oziroma adaptaciji kopalnice in izviren ter izbran dizajn omogočajo, da prav vsak posameznik v svojem domu lahko izkusi užitek v slogu pravega sproščujočega centra.

Pri adaptaciji kopalnice je najprej potrebno obnoviti ali po potrebi v celoti zamenjati električne in vodovodne inštalacije. Obnova ali zamenjava sledi, potem ko se odstranijo stari elementi v kopalnici; napeljava in cevi, keramične ploščice, oprema in drugo. Vse staro in dotrajano je potrebno odpeljati na deponijo. Po menjavi vodovodne napeljave sledi tudi menjava kopalniške opreme. Podjetje Akvaing d.o.o. tekom adaptacije kopalnice poskrbi za vsa gradbena dela in prenovo kopalnice zaključi s fino montažnimi deli ter vgradnjo vseh novih izbranih elementov za katere se stranka odloči.

Pri adaptaciji kopalnice se lahko odločite tudi za nov oziroma drugačen pristop k ureditvi prostora.  Zadnje čase je zelo priljubljen pristop  ureditev kopalnice po feng šuju. Feng šuj je starodavna kitajska veščina ureditve prostorov. Namen je povečati pretok in skladnost energije či. Či, oziroma življenjska energija ali življenjska sila, je v skladu z nazori tradicionalne kitajske medicine, bistvena dejavna sestavina vsega živega. Po feng šuju nam kopalnica lahko  predstavlja bogastvo in obilnost, zato je pomebno, da je le ta čista in da v njej ni nepotrebne navlake ali stvari, ki že dolgo niso v uporabi. Prav tako je pomebno, da se v kopalnici nahaja ogledalo v enem kosu, dobro je, da ima kopalnica okno, ki pa jo lahko nadomestimo z fototapeto. Koš v kopalnici naj se redno izprazni in zapira, prav tako pa tudi wc školjko, ki se naj po uporabi vedno zapre in naj bo skrb, da bo vedno, ko ni potrebe, zaprta.

Adaptacija kopalnice ni nujno zgolj želja po svežem in posledično sodobnem interierju. Pomembna je tudi za zdravje vseh, ki kopalnico uporabljajo. Dotrajana kopalnica je lahko pravo leglo plesni in bakterij. Če se odločate za prenovo kopalnice, se obrnite na prijazne uslužbence podjetja Akvaing d.o.o. in pomagali vam bodo ustvariti kopalnico po vaših željah, potrebah in zmožnostih, da bo vse narejeno v zadovoljstvo stranke.

Nekateri ljudje se  raje odločijo za adaptacijo kopalnice v lastni režiji, saj so mnenja, da bodo tako lahko privarčevali veliko denarja. Vsaj pri določenih delih preureditve ali obnove kopalnice pa se je potrebno obrniti na strokovnjaka. Če se v želji, da bi privarčevali kakšen evro, obrnemo na manj kvalitetnega izvajalca pa nam ta odločitev lahko povzroči veliko dodatnih preglavic; neprofesionalno opravljeno delo, nezadovoljnost stranke, vložitev reklamacije in posledično izguba  časa. Če se odločimo za adaptacijo kopalnice v lastni režiji, je na nas tudi skrb, da uskladimo delo različnih izvajalcev. Izvajalce prenove kopalnice moramo časovno in sistematično uskladiti,kar pa ni nujno,da prinese dobre rezultate.

Adaptacija kopalnice


Podjetje nima akcij.

Davčna številka: 14772663
Matična številka: 2118505000

 

Ulica bratov Babnik 10, 1000 Ljubljana

http://www.akvaing.si/

info@akvaing.si

01/518-54-30

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »