Bio Konopljino Olje

BIO KONOPLJINO OLJE samo 17,85 €

Izjemna ponudba BIO KONOPLJINEGA OLJA za samo 17,85 € za 500 ml

Konopljino olje je izjemen vir esencialnih maščobnih kislin (EFA), ki jih moramo dobiti iz vsakdanje prehrane, saj jih naše telo ne more samo proizvajati, kot lahko npr. vitamine . Sodeč po vsebnosti maščobnih kislin v konopljinem olju, so številne anekdote in poročanja iz preteklosti ter današnji rezultati naših kliničnih raziskav pokazali, da moram priti do zaključka, da je konopljino olje verjetno najbolj zdravo olje, kar ga lahko najdemo na tržišču. 

Konopljino olje je zelo bogato saj vsebuje kar osem esencialnih aminokislin, veliko vitaminov B kompleksa in vitamin E. Konopljino olje - ki ga ne smemo zamenjati s hašiševim oljem - ima veliko enkrat in večkrat nenasičenih maščobnih kislin. Skoraj 90 odstotkov, kar je izredno pomembno za človeško prehrano. Bio konopljino olje iz kontrolirane BIO pridelave iz svežih, na soncu zorjenih semen industrijske konoplje s hladnim stiskanjem, ki omogoča ohranjanje hranilnih snovi v olju. 

BIO KONOPLJINO OLJE

Vitamei

Smo mlado podjetje z jasno vizijo in začrtanimi cilji. Ukvarjamo se z zdravim načinom življenja in hkrati z distribucijo izdelkov, ki izpolnjujejo zahteve za ohranitev zdravja ter dobrega počutja.

Vitamei d.o.o.

http://www.vitamei.com/sl/

info@vitamei.com

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »