Airbag.si


Airbag.si

Airbag (Zračna blazina) je varnostna naprava za vozila. To je sistem za zadrževanje potnikov pri avtomobilskem trčenju. Airbag je narejen iz prožne tkanine ovojnice ali blazine, ki se ob trčenju hitro napihne s pomočjo plinske eksplozije. Namen Airbag-a je ublažitev potnikov, da se ne poškodujejo v notranjost objektov v avtu kot so okna ali volan v primeru trka. Sodobna vozila, lahko vsebujejo več modulov Airbag-ov v različnih predelih vozila, kot je v vratih, na sedežih in podobno. Senzorji na modernih vozilih so narejeni tako, da se Airbag sproži samo ob določenih pogojih trka; inteziteta, kot in tip trka vplivajo, da se Airbag sproži pri močnih ter srednjih trkih in celo samo na območju kjer je bilo vozilo trčeno. Večina modelov Airbagov se napihne s pirotehničnimi sredstvi in ​​lahko deluje samo enkrat.

Airbag za osebne avtomobile je bil uveden v ZDA v sredini 1970-ih, ko je bila uporaba varnostnega pasa v državi precej nizka. Najbolj ga je razvil Mercedes-Benz in je leta 1981 predstavil Airbag v Nemčiji, kot opcijo za model S-Class (W126). V Mercedesovim sistemu so senzorji samodejno preveri napetost varnostnih pasov in jo zmanjšali, da potnik ni imel omejenega gibanja nato pa sprožili Airbag ob trku. To je združilo varnostne pasove in Airbage v skupen varnostni sistem.

Peugeot 306 je postal klasičen primer tega kako se je Airbag uveljavil kot običajen varnostni sistem za avtomobile v množičnem trgu. Leta 1993 je imela večina avtomobilov voznikov Airbag v standardni opremi in ne več kot opcijo. Volkswagen Golf 4 je predstavil tudi Stranske Airbag-e, ki so se pojavili kmalu za voznikovimi in so do leta 1999 že bili v različnih oblikah. Do leta 2000 so se Airbag-i začeli pojavljat ne samo v luksuznih ampak tudi v skoraj vseh nizkih in srednjih razredih avtomobilov.

Podjetje Avtobum d.o.o. je na Slovenskem trgu pravi specialist na tem področju z 10 letnimi izkušnjami. Pri njih najdete ponudbo za vse znamke avtomobilov, nahajajo se na Celjskem področju, natančneje v Novi Cerkvi. Poslujemo pa po celi Sloveniji, kot pa tudi v Italiji, Avstriji, Nemčiji, Madžarski in na področju bivše Jugoslavije. Vsi Airbagi, ki vam jih ponujamo so uvoženi direktno od proizvajalca samega, podprti z vsemi potrebnimi certifikati, kar jamči največjo zadovoljstvo in predvsem varnost naših strank.

Na voljo smo vam vse dni, za podrobnejše informacije o Airbag-ih pa smo vam na voljo na kontaktih ki so objavljeni na naši spletni strani www.airbag.si

Airbag.si


Podjetje nima akcij.

Podjetje Avto Bum d.o.o. se ukvarja z odkupom in prodajo novih in rabljenih varnostnih zračnih blazin (air-bagov), armaturnih plošč in zategovalcev varnostnih pasov.

Nova Cerkev 60, 3203 Nova Cerkev

http://sl.airbag.si/

info@airbag.si

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »